30.04.14

 
Hej bloggen! Har haft ett par väldigt bra dagar i sommarvärmen Sverige erbjudit den här veckan. Hela 26 (!!!!!) grader och strålande sol fram tills idag, valborg och allt men å andra sidan känns det som att det alltid är dåligt väder på valborg haha. Min hosta har dock blivit värre och värre, till slut så blev det så jävla jobbigt med andningen så det fick bli en sväng till läkaren igårkväll. Fick ingen diagnos på någon sjukdom så det kändes skönt med tanke på att jag började misstänka lunginflammation. 
 
Nu måste jag verkligen ta och hoppa in i duschen, skulle ha gjort det for a long time ago men jag lyckas alltid fastna för något (o)intressant på internet.. Vad ska ni hitta på ikväll? 

I'd be his if he asked


Are we gonna fall or take the highway?

 
Löningshelg och allt! Vad har ni hittat på för kul? Jag hade en one hell of a fridaynight tillsammans med bästis! Eller ja, i alla fall fram till sista timmen då vi lyckades tappa bort varandra inne i skrapan på 23 våningar sisådär klockan 4 på morgonen. På lördagen var vi lagom slitna, satt barnvakt så det blev en lugn kväll för min del. Tur det! Och söndagen i all ära har jag spenderat antingen sovandes eller ute på balkongen under the sun. April och sommarvärme, bra jobbat Sverige!
 

21.36

 
 
Learn to dance through the storm in the prettiest dress you have

 
 
 
 
 
 

Två mobilbilder



Vilken jävla bra dag jag haft! Jag, Emil, Paddan och Kevin har suttit i solen på balkongen hela dagen! Käkat pizza, tagit ett par öl och bara snackat. Mot kvällen gjorde jag i ordning lite mat och avslutade kvällen med en promenad. Fler av såna här dagar tack! Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort?

 
 
 
 
 
 

23.04.14

 
 
God morgon! Vaknade ur en konstig dröm och undrade vart jag var när jag väl öppnade ögonen imorse, tog ett tag att fatta att allt som precis skett bara var en dröm. Tur det! Sedan blev det en promenad till ica för att handla med Verro. Eller hon handla, inte jag. Två vilsna apor inne på ica innan klockan ens hunnit slå 10 en onsdagsmorgon.. 
 
Vägen till ica, det är kul att gå en väg man gått miljontalsgånger och blicka tillbaka. Går förbi min barndomskompis lägenhet, sneglar lite snabbt och inser att  jag inte längre kan springa upp dit lite när jag vill precis som jag alltid kunnat göra och sen dagiset jag gick på, det ser precis likadant ut, ett par kids i sandlådan och ett par kids som leker bakom kullen vid staketet, precis som jag och mina barndomskompisar gjorde. Det är fint att bokstavligen take a walk down the memory lane haha. Tänk att 10+ år har gått så himla fort! Nej, nu ska jag slå på Suburgatory och äta mina frukter. A good way to start the morning, I must say.

Blue

 
 
Okej, nu är det här mitt sista inlägg på det jag behöver bli av med! Glömde publicera dom här snyggingarna av någon anledning..
Använda en gång, storlek 37. 350kr ex. frakt! 
 
Vid intresse mailar ni som vanligt på [email protected] eller slänger iväg ett meddelande på facebook! 

GARDEROBSRENSNING!

1. Storlek XS, 50kr ex. frakt
 
2. Storlek S,  150kr ex. frakt 
 
3. Storlek M/L (liten i storleken) 100kr 4. Storlek S, 150kr ex. frakt
 
5. Storlek S, 100kr ex. frakt 6. Storlek S, 50kr ex. frakt 7. Storlek 36, 50kr ex. frakt
Den vita är en skjorta med långa armar, dom svarta har inga armar. 
 
8. Storlek M, 150kr ex frakt. 9. Storlek S, 50kr ex. frakt
 
10. Storlek S, 50kr ex frakt 11. Storlek S, 50kr ex. frakt
 
12. Storlek S/M, 50kr ex. frakt 13. Storlek XS, 50kr ex. frakt
 
14. Storlek M (herrmodell, så lite större än damernas M) 300kr ex. frakt 15. Storlek S, 100kr ex. frakt
 
16. Storlek S, 100kr ex. frakt (modellen är kort) 17. Storlek M, 50kr ex. frakt (en lång "tunika", långärmad. Funkar som klänning på sommaren)
 
18. Storlek M (liten i storleken) 50kr ex. frakt 19. Storlek S, 50kr ex. frakt
 
20. Storlek M, 100kr ex. frakt 21. Storlek S, 50kr ex. frakt
 
22. Storlek S, 100kr ex. frakt 23. Storlek M, 150kr ex. frakt
 
24. Storlek XS, 100kr ex. frakt
 
25. Storlek S, 100kr ex. frakt (svart och tight klänning med skinndetaljer)
 
26. Storlek S, 100kr ex. frakt 27. Storlek S, 100kr ex. frakt
 
28. En krämvit byxdress, aldrig använd. Storlek XS, 100kr ex. frakt SÅLD!
 
29. Vinröd kjol i storlek 34, 50kr ex. frakt
 
30. Storlek M, 150kr ex. frakt SÅLD!
 
31. Storlek XS, 150kr ex. frakt
 
32. Storlek 34, 50kr ex. frakt SÅLD!
 
33. T-shirt med "öppna" axlar, 50kr ex. frakt
 
34. Storlek M (liten i storleken), 150kr ex. frakt (färgen är väldigt fucked up på bilden, men den är röd IRL!) SÅLD!
 
35. Stickad tröja med dragkedja i ryggen, storlek XS, 100kr ex. frakt
 
36. Storlek XS, använd en gång, 100kr ex. frakt
 
37. Storlek S, 200kr ex. frakt
 
38. Vinröd klänning i storlek 34, 100kr ex. frakt
 
Sådär! Det tog en evighet att rensa, fota och hela faderullan! Jag är fullt medveten om att dom flesta bilder ser helt kaotiska ut (tacka Natta för det haha! älskar dig ändå) men om det är någon ni är intresserade av och vill ha en bättre bild på så är det bara att säga till!
 
I vanlig ordning så mailar ni mig på [email protected] eller skickar iväg ett meddelande på facebook vid intresse! Glöm inte att skriva numret på plagget i mailet/meddelandet ni är intresserade av! 
 
 
UPDATE! 50kr på allt i det här inlägget exklusive frakt!!

Vitaminbomb!




Älskar verkligen att man kan sitta på balkongen och sola med en massa goda frukter nu för tiden. Har nyss upptäckt passionsfrukt, alltså F A N vad gott det är!? Har ni testat?

GANT

 
 
 
Att rensa garderoben går väldigt sakta framåt haha.. Nu säljer jag i alla fall dessa tre snyggingar som förtjänar att användas lite oftare än vad dom gör nu. 500kr/st ex. frakt! Strl S på den gråa i mitten och strl M (små i storlekarna) på resterande. 
 
Vid intresse mailar ni mig på [email protected] alternativt slänger iväg ett meddelande på facebook! 
 
UPDATE: Den vita är SÅLD!

21.04.14

australien 2013/2014
 
Nu har förhoppningsvis hela Sverige ett smakprov på sommaren, klarblå himmelm strålande sol och så pass varmt så att man kunde sitta ute och svettas. När jag och paddan vaknade igår (om man nu kan kalla halv 2 imorse) berättade mamma att grannen varit och plingat på och bett mig komma över för lite käk och desperat efter käk som jag var sprang jag självklart över haha. Det bjöds på mackor, frukt och plättar i solen tillsammans med ett par härliga tjejer ute på balkongen. Det är ju lyx att få käk direkt när man vaknar måste jag säga. Om man ändå hade så varje dag.. Kände mig extremt seg efter helgens bravader så en lugn söndag var välbehövligt!
 
Nej, nu ska jag gå och göra i ordning något att äta. Ingen frukost serverad idag.. Hörs sen!

22.04

grekland 2013
 
Var så inställd på att det skulle bli en grym kväll igår och det blev det! Efter att hälsat på ett par vänner till Kevin och Emil gick vi vidare till å för att möta upp ett par grabbar för ett par drinkar. Sedan traskade vi vidare till bmb och avslutade kvällen med ett standardbesök på donken innan vi hoppade in i taxin och åkte hem. Det är så jävla kul att börja en kväll tillsammans med ett par härlig vänner och avsluta kvällen med dubbelt så många. Då somnar man med ett leende på läpparna!
 
Imorse unnade vi oss en rejäl sovmorgon innan vi bestämde oss för att ta tag i dagen. Jag sprang likt ett lik över till grannen för lite gott i solen tillsammans med ett par härliga vänner så på balkongen har jag spenderat i princip hela (åtminstone halva) min lördag. Vad har ni gjort idag? Vad gör ni ikväll? 
 

Långfredag

Jag är i en stad jag desperat velat flytta ifrån, och längtat tillbaka till när jag väl stuckit men efter 18 år i samma stad så blir det rätt tröttsamt. För tillfället sitter jag utan en jacka, kanske för första gången i år, utanför ett rosa hus medan solen håller på och går ner med Emil bredvid mig som försöker förklara varför han skakar som om det vore -30 grader och inser att det inte är så farligt att vara tillbaka (at least for a while) ändå.
 
Ikväll tänker jag skapa minnen med Emil, Kevin och min bästa vän som jag kan skratta åt imorgon. Är säker på att den här kvällen kommer bli riktigt bra! Hoppas ni har en fantastisk kväll och vad ni än gör, HA KUL för det tänker jag. För det är jag värd och det är ni med!

Emma S.

 
Var i stort behov av nya produkter till ansiktet då min hy börjar skrika på hjälp och mina gamla ligger kvar i Stockholm.. Efter att ha läst en hel del bra skrivet kring Emma S. produkter ger jag det en chans. Fritt från parabener som kortfattat är en grupp ämnen av kemikaler och som andväns som konserveringsmedel i bland annat hudvårdsprodukter. Det har visat sig att många parabener är hormonstörande för människan, so a big no no to that! Förutom det är produkterna även fria från mineraloljor! Mineraloljor är en ingrediens som finns i många hudvårdsprodukter och har ingen aktiv effekt som är vårdande, det kan till och med täppa till våra talgköttlar vilket kan leda till finnar och sånt skit vi inte vill ha in our face. 

Okej, här sitter jag och skriver på, kort sagt så är det inte så värst bra att använda produkter med parabener eller minealoljor haha men tycker ändå att det är viktigt att ha någorlunda koll på vad vi dagligen utsätter vår hud. Är det någon av er som testat eller använder samma märke? Vad tycker ni? Berätta!!! 
 
God morgon förresten! Eller morgon och morgon kanske det inte är längre.. Nu ska jag springa över till grannen för lite frukost! Glad påsk på er!

17.04.13

 
Jag känner mig numera som en 80 årig tant, är helt slutkörd och klockan har inte ens hunnit slåi 10. Idag har jag i alla fall spenderat min dyrbara tid tillsammans med min granne, vilket jag gjort hela veckan nu när jag tänker efter, allt ifrån mornar till sena nätter men det är väl tur att man har en fin granne man kan springa över till när man känner för det! Åt på Ruffino till lunch gjorde vi och jag åt en riktigt jävla god pasta så till er som bor i Västerås, gå dit och tillfredsställ magen!
 
På tal om mat, jag måste gå och äta innan jag hungrar ihjäl. En bra film på det alternativt lite läsning och sen sover jag som ett barn. 

Broccolisoppa

 
 
Alltså, är det bara jag som älskar olika sorters soppor?! Det är en sån sjuk kärlek jag har till... soppor, hahaha (inser någonstans här att det jag skriver inte låter friskt) men jag kan helt seriöst äta det alla dagar på året! Har tjatat om att jag velat äta broccolisoppa i veckor så nu tänker jag tamigfan luta mig tillbaka och njuta haha.

16.04.13

 
 
 
Får alltid så jävla ont i magen när jag äter glass, men ska ändå envisas med att äta det.. Ångrar mig efter typ 10 tuggor då kroppen börjar säga ifrån. Har legat och tyckt synd om mig själv den senaste halvtimmen bara för att jag åt lite glass för en stund sen haha. Nu blir det no more ice cream for a while! 
 
Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning och sen möta upp Isabelle! Vad ska ni hitta på idag?

Levi's Carlifornia

 
Hej bloggen! 
 
Sprang förbi Carlings för ett par veckor sen och fick syn på t-shirten i skyltfönstret. Kunde inte låta bli så den fick följa med hem och jag är så jävla nöjd då den går att använda den till i princip vad som helst! 

15.04.13

 
Min hjärna exploderar på grund av alla val kring högskolan just nu, nog med att vi ska vara tacksamma över att vi har en hel del valmöjligheter i dagens samhälle men jävlar vad svårt allting blir när det kommer till kritan. Nu har jag i alla fall skickat in min ansökan, så en sak mindre att tänka på fram till antagningsbeskeden kommer. Nu ska jag ta och luta mig tillbaka och se ett par missade avsnitt av efterlyst. 
 
Ha en fin kväll! Puss!

Till salu!

 
Håller på att rensa garderoben och tänkte slänga upp ett par fina plagg här på bloggen inom kort. Just nu säljer jag i alla fall (enligt mig) den perfekta studentklänningen! Bustiern sitter fast i klänningen. Min klänning är köpt december 2013, har storlek xs och är använd endast en gång. 400kr ex. frakt!
 
Vid intresse mailar ni mig på [email protected] alternativt slänger iväg ett meddelande på facebook! 
 
SÅLD!

It was friday night

Hej bloggen! Hur var er fredagskväll? Jag mötte upp ett par kollegor för en karokekväll och som ni kanske förstår krävs det en del alkohol för ett gäng ungdomar ska våga sig på en och annan sång, så att ett par drinkar på det fick det bli och sen så var dom flesta varma i kläderna haha. Sedan bestämde vi oss för att fortsätta kvällens bravader (minus all sång) hos en kille som till min förvåning bodde en minut ifrån.
 
Efter att ha skrattat oss igenom natten somnade jag till slut i en varm famn och klev innanför dörren tidigt på lördagen. Sov bort i princip hela dagen och om jag minns rätt klev jag nog inte upp förän vid 19 någon gång.. Men men, skönt var det! Skrattade gott och sov gott, ingen borttappad plånbok eller mobil - slutet gott, allting gott!
 
Nu måste jag ta tag i packningen. Hoppas ni har en trevlig lördagskväll! 

Tell me your stories!

 
Ibland kan det vara skönt att glömma alla konsekvenser, allt man egentligen är rädd för, för en sekund och bara våga göra det man vill. När var senaste gången ni gjorde någonting för första gången? Eller när sket ni i allt och rent utsagt bara KBKade? Berätta!
 
Vore så himla kul att få läsa, och blir det en och annan historia kan jag samla allt i ett inlägg och lägga upp det på bloggen så kan vi inspireras av varandra och våga mer! Vore väl kul?

Brunch




Känns som att vi har fått ett litet smakprov på våren och sen gått över direkt till hösten. Hundra nyanser av grått är det man möts av när man tittar ut.. 

Hej förresten! Passade på att gå en långpromenad imorse innan himlen öppnade upp sig, när jag kom hem möttes jag av nybakat bröd och massa gott. Och nu sitter jag på bussen på väg till jobbet, det verkligen spöregnar så det gör inte så mycket att jag behöver sitta inne idag även om jag hellre hade velat ligga i soffan och se en bra serie..

Okej, börjar bli sjukt illamående av att skriva och sudda tusen gånger om. Hörs hurrni!  

But first, let us take a selfie

 
Haha alltså, vad vore ett jobb utan ett par jävligt härliga arbetskollegor!? Tycker så himla mycket om gänget jag jobbar tillsammans med, dom livar verkligen upp tråkiga och gråa måndagar som dessa!  

Like a Drum


The last 24 hours

 
 
Hej vänner! Hur har ni det? Jag är på bättringsvägen! Sitter för tillfället och har en lugn lördag för mig själv, precis vad jag behöver.
 
Det går lite upp och ner med bloggningen som ni ser. Ibland gör jag flera inlägg per dag, svarar på kommentarer inom loppet av 5 minuter och ibland går det dagar utan att jag rör bloggen. Jag skriver inga inlägg och att svara på kommentarer finns inte ens med på kartan (även om många kommentarer värmer!). 
 
Jag älskar att blogga, havin my own space till att få skriva i princip vad jag vill på, visa bilder och få dela med mig av min vardag. Bloggen är ju mitt eget lilla "forum" där jag får fylla ut med det jag känner för och jag gör det främst för min familj och mina vänner to keep them a bit updated och att det är fler som tar sig tid till att titta in här gör det hela bara extra kul! Att få friheten till att skriva om det jag vill och tycker om är det som gör min blogg personlig men den kommer aldrig bli privat. Det finns mycket jag delar med mig av men minst lika mycket som jag inte delar med mig av.
 
Just nu går jag igenom a shitty period i livet och det är anledningen till att jag inte prioriterar bloggen. Det finns helt enkelt annat jag måste lägga fokus på just nu. Typ som att skratta lite högre och älska lite mer för om något är jobbigt så är det faktiskt att skratta när  allt gör ont. Det är rätt sjukt egentligen, hur trasig man kan vara inombords samtidigt som man skrattar och omgivningen bara får för sig att man är genuint glad, att livet svävar på rosa moln och att man är allt annat än trasig, bara för det där skrattet. Det är bra att skratta när man mår dåligt så att man inte gräver ner sig men man får inte heller glömma att det är okej att må dåligt, man är inte mer än människa.
 
Över till lite roligare saker! Igår blev det spontant att jag mötte upp Vidar för en och annan drink, vi började på an irish pub där vi mötte två britter varav en kille spärrade upp ögonen, log världens léende och sa "really!?!?" med sin brittiska accent när jag berättade att jag bott i London, tills jag avslutade min mening och sa ".... and I hated it!", haha. Bytte fort ämne efter det.. Sedan åkte vi vidare till en himla massa barer/pubar, när jag kom hem landade jag skönt i soffan och slocknade till en dålig film någon gång innan solen hann gå upp. Idag spenderade jag dagen tillsammans med en liten del av min andra famlj som var på besök, sedan mötte jag upp Joel och käkade lite innan jag begav mig hemåt. En väldigt bra lördag!

Vi flytta och råka hamna i samma stad, igen.

 
Hej vänner! Är SÅ trött!! Efter att jag hängt upp Micke och njutit av solen blev det spontant en fika med Peter som jag inte har träffat på evigheter! Det blev mest en massa snack om vår gymnasietid som känns jävligt långt bak i tiden.. Som om tre år bara sprang förbi. Vi avslutade i alla fall kvällen med en kall men fin promenad längs. ALLTSÅ ÄLSKAR STOCKHOLM!!?!?
 
NU måste jag verkligen sova innan jag faller rakt över tangentbordet. Hörs!

2.4.2013



Länge sen ni fick en outfit, so here's one som jag tog lite fort innan jag sprang till tunnelbanan idag, som jag förövrigt missa haha.. Typiskt. 

Hoppas ni får en fin onsdag! Själv ska jag spendera min sjuka och lediga onsdag i solen med Micke, ska nog passa på att force him to eat mängder av glass.. 

Tusen tack för alla kommentarer förresten! Puss!!  

1 april



Hej på er!

Bestämde mig för att gå till läkaren idag, fick som tur ut lite mediciner så nu hoppas jag att jag blir frisk inom snar framtid! 

Idag har jag endast planer på att ligga i sängen och nöta PLL hela dagen eftersom det snöar ute!? Förhoppningsvis är det ett dåligt aprilskämt från vädergudarna.. 


RSS 2.0