28 februari



ÄNTLIGEN FREDAG! Här sitter jag med två ljus som redan hunnit brinna ut och käkar Coco pops till frukost för barndomens skull. Världens bästa frulle när man var liten! 

Ikväll ska jag hänga med Micke. Dessutom har jag ett finbesök som är på väg hit! Mer om det sen. Det blir nog käk och ett par drinkar ikväll, en annan har ju faktiskt namnsdag ;) 

Vad ska ni göra ikväll? Ut och dansa? Se Let's dance premiären?

If tomorrow never comes


If tomorrow never comes, will you know how much I love you? Did I try in every way, to show you every day that you're my only one? And if my time on earth were through, and you must face this world without me.. Is the love I gave for you in the past gonna be enough to last if tomorrow never comes? So tell that someone that you love, what you're thinking of. If tomorrow never comes 

Thursday

 
Hej på er! Idag har jag ägnat hela min morgon åt att städa och för att underlätta jobbet har jag haft Jason Derulos sköna stämma på högsta volym. Gamla godingar som man kan texten utantill på och som man automatiskt börjar sjunga med på. "God morgon alla grannar!!!" Haha. Blev väckt av att mobilen som vibrerade sig varm. Vaknade hastigt upp ur min dröm om tårtor och bestämde mig för att äta cheescake till frukost. What to say about that? Lätt att vara efterklok........ Fick ont i magen.
 
Och så går jag ner i köket och ser all disk.. Då ville jag bara vända tillbaka och somna om men när jag insåg att jag i princip inte hade några rena tallrikar eller glas kvar var det bara att köra! När jag ändå var igång passade jag på att köra all in så nu har jag dammsugit, moppat och torkat spisen. Ska bli skönt att komma hem till en ren lägenhet ikväll. Klapp på axeln för det! 
 
Sedan hann jag även klämma in ett och annat avsnitt av vänner! Kan se det tusen gånger om och aldrig tröttna.. Ska snart ta en välbehövlig för jag svettas som en jag vet inte vad. 
 
Ha en bra torsdag! Puss!

Collect moments // Not things

en gammal 'outfitbild'
 
Jag känner mig helt slut! Känns som jag varvat jorden ett flertal gånger under en kväll och då måste man ju ha rushat på. Som vanligt tog det nästan en timme att ta sig hem från jobbet, fick bokstavligen springa till Konsum 3 minuter innan stängning för att handla och då hör man hur tjejerna i kassan suckar åt kunderna som fortfarande storsar runt i butiken som om klockan vore 10 på morgonen.. Hade fan också suckat, man vill ju hem haha. 
 
Och så kommer man hem till en tom lägenhet, helt utmattad och ska laga mat.. Ingen känsla att hurra för. Orkade inte diska imorse heller och tänkte, jag fixar det när jag kommer hem. Och när jag kom hem var jag så hungrig så att jag började laga mat och då blev det bara mer och mer disk (vilket är rätt självklart), så jag sköt på det tills imorgon istället.. Standard.
 
Nu måste jag sova! Natti!

Angelica Blick for Bikbok!

 
 
 
 
Idag släpptes bomben! Angelica Blick för Bikbok och det ser så snyggt ut att jag vill dö. Kollektionen finns i butik v17 och på webben från och med den 26 april! Exciteeeeed!! Har redan spanat in en och annat plagg. Har ni hittat något ni tycker om?
 
Hej förresten! Jag har varit uppe i flera timmar och haft fullt upp! Nu ska jag iväg och göra lite ärenden, sen blir det jobb. Hoppas ni har en fin onsdag. Puss och kram!

OPI


Är helt kär i mitt matta top coat från OPI! Personligen älskar jag det över ett vitt nagellack nu mot ljusare tider men det funkar nog utmärkt till vilken färg son helst! Smaksak så att säga. 

Ett tips är att investera ett baslack för att det ska hålla längre, (ha alltid rena händer innan ni målar på!) har hört bra om både essie och opi! En liten dyrare variant men värt det i längden skulle jag tro. 

Puss! 



Leighton Meester for Nelly!

 
 
 
Ingen har väl missat att Nelly fyller hela 10 år?! Nu har vår snygga Leighton Meester valt ut sina favoriter från vårkollektionen som enligt henne själv speglar her personality och det hela beskriver hon med tre ord; young, fun and carefree så tjejer, in på Nelly and shop 'til you drop!

Studentfin med Elise Ryan?



Alltså den här helgen so far.. Känns som om jag mentalt satt mig i en bergochdalbana utan att spänna fast mig. Ena minuten skrattar man för att det är så roligt och man känner sig säker, och så i andra sekunden gråter man för man är så rädd. Life's fun. 

Igår gick jag och handlade med mamma utan en inköpslista... Gick bra ändå! Sedan blev det mello och födelsedagsfirande. Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt, förmodligen vinka av mamma och brorsan och ladda inför en ny arbetsvecka. Är faktiskt taggad, ska bli kul att få träffa alla sköna människor på jobbet! 

Och justja! Vill bara tipsa er om att Nelly har 20% på alla klänningar ifrån Elise Ryan! Kanske hittar ni någon fin studentklänning? Eller bara en klänning? 

.. Världens mest osammanhängande inlägg men yolo

Saturday

 
God morgon! Tänkte blogga igår när jag kom hem men då var det något som strulade... Och det kanske var lika bra haha. Jag hade en väldigt bra fredagskväll och det bästa (typ) av allt var att jag inte åkte åt helvete för långt den här gången! Hahaha var jävligt stolt över mig själv när jag kom hem!
 
Jag slocknade nog inte förän 4 imorse efter att Kevin ringt och ville prata om.. jag vet inte vad. Bra tid att ringa för att catcha upp... haha or not.
 
Idag ska jag åka och hämta mamma och bror som kommer på besök över helgen! Sedan blir det nog ett sent födelsedagsfirande och mello ikväll. Måste handla också.... Och på tal om att handla så måste jag ju skriva min inköpslista haha. Men utöver det blir det nog en väldigt bra helg! Alla vet ju vad det innebär när föräldrar är på besök = man hamnar i en ordentlig matkoma whether you want it or not.. Men man ska inte klaga! Mammas mat for the win!
 
Idag skiner solen förresten! WEY!!!

All you get is one life, so live it up!



Puuuh! Vilken fredag! Jag har städat, dammsugit, lagat mat och hela köret. Känns skönt att ha det avklarat måste jag säga. Jag har i vanlig ordning taggat till med NRJs sköna musik. Nu ta och göra i ordning mig och sedan springa till tunnelbanan!
 
HA EN RIKTIGT FET FREDAGKVÄLL HURNI! KBK!!!!!

Busy friday

 
Igår snöade det och idag regnade det.. Och vi alla vet ju att regn och snö inte är en bra kombo vädermässigt. Ge mig lite sol och värme tack! Eller åtminstone lite sol. Man blir lagom deprimerad när man kollar igenom bilderna ifrån sommaren..... Känner mig exakt såhär: -.-
 
Sov förövrigt väldigt dåligt i natt, i princip ingenting men lyckades klämma in ett par timmars sömn vid 8 imorse. Bättre än inget! Har väldigt mycket som måste få gjort idag så det är nog bäst att sätta igång! Ikväll blir det i alla fall party och det ser jag fram emot! :)
 
Ha en VÄLDIGT bra fredag så hörs vi inom snar framtid.. Förhoppningsvis. PUSS OCH KRAM!

20 februari



Var asglad när jag gick till jobbet igår och insåg att all snö was gone, log till och med lite för mig själv. Och så vaknade jag upp idag och tittade ut genom fönstret och såg SNÖ ligga på backen! Vafaaaaaan. Men men! Är glad för det. Har haft en väldigt bra dag so far och skrattat så himla mycket. 

Sitter på bussen på väg in till jobbet nu. Sista arbetsdagen för veckan och det hurrar jag för! 

Hoppas att ni har haft en fin torsdag! Be kind and laugh until your stomach hurts. Det är ni värda! 

Bloggdesign

Satt och pilla med bloggen, tills jag kom på att jag inte ens vet hur jag vill att den ska se ut.... Smart. Som tur hittade jag Sannas (tips till er som vill ha snygga och gratis designer!) sida som erbjöd en hel del gratisdesigner så jag kör på det ett tag, (även om jag inte kunde låta bli att ta bort både och det ena på hennes design också haha) åtminstone tills jag har tid till att sätta mig ner och trixa med allt själv. Såatt... Det får helt enkelt se ut så här! Och det kan vi leva med för värre saker finns ju faktiskt ;)

00.07

 
Alltså WOW vad skönt det var att äntligen få lägga sig i sängen! Idag hade jag det så jävla kul på jobbet, satt bredvid Micke som i stort sätt gjorde hela min dag och då slog det mig, att jag har så himla roliga kollegor! Jobbet vore så jäkla trist utan dom so thank god for them!
 
På fredag vankas det utgång med en (eller flera, vad vet jag) från jobbet och jag är SÅ TAGGAD! Mamma kommer inte förän på lördagen så att.. Det var nog ödet som ville att jag skulle festa till det på fredag heeeehe. Om det är någon som har något bra ställe ni vill tipsa om här i Stockholm, släng in en kommentar! Jag vaknar gärna upp på fredag utan någon som helst klädångest och hoppas på att skönheten ifrån Ivy Revel ligger inslaget i ett paket bredvid sängen när jag vaknar.. OJ vad jag drömmer nu.
 
Det är nog dags att sluta ögonen, men först tänker jag se det nya PLL avsnittet!

Zebra



Ett nytt och fint tillskott bland alla mina kläder. Tusen gånger finare än på bild vill jag lova! 

Nobody else needs to know where we might go


God morgon!
 
Det är så himla kul att vakna upp med solen utanför fönstret! Dock så verkar det som om den sakta men säkert fade away nu.. Aja förhoppningsvis är våren på ingång! Det vore väl fint att få plocka fram vårkläderna och slippa frysa ihjäl wherever you go.
 
Kul att ni är så många som kikar in förresten! Och att ni till och med lämnar en och annan kommentar! Gör mitt lilla blogghjärta happy! Är ashungrig just nu, blev inte så himla mätt av min lilla middag igår, fick snarare ont i magen...
 
Jag har faktiskt hunnit sitta barnvakt en stund nu på morgonen, myspys tills han började gråta. Nu ska jag försöka find something to eat or even make something. Kanske gå och köpa någonting. Är jäkligt sugen på en tonfisksallad.....

Upprörda tider




Hade faktiskt himla kul på jobbet idag. Fan vad jag skratta! 
 
Men så vände kvällen rätt fort. Hann inte ens komma hem innan jag blev riktigt jävla upprörd. Ett riktigt fuck allt moment. Så därför tänker jag äta mina kladdkaksmuffins och tacochips till middag - bara för att jag kan. Och dels för att jag inte har någon större lust till att ställa mig i köket och slänga ihop något. (På tal om mat måste jag verkligen skriva min inköpslista. Inte en chans att jag går och handlar i helgen och inte vet vad jag ska köpa)
 
Är faktiskt väldigt jävla upprörd just nu att jag säkert kommer börja gråta snart. Haha, way to go Maria men känner typ hur mina tårar bränns bakom ögonlocken.. Haha. Man kanske inte borde blogga när man är upset as fuck men det är ju faktiskt min blogg... Och alla dagar kan ju inte vara en dans på rosor. Känns som det bara är svordomar som kommer out of my mouth atm men what the hell, ingen har dött av det.
 
Hoppas att ni är betydligt gladare än vad jag är ikväll ;p

Take a smile

 
Hej hurni! Vad har ni hunnit göra denna tisdag? Jag har hunnit.... baka kladdkaksmuffins, när jag egentligen borde tvätta och diska.. Boring. Läste nyss på en blogg där det stod "whatever you do, make sure it makes you happy" och inte fan blir jag lycklig av att diska och tvätta haha.
 
Ska ta och göra i ordning mig nu, sedan springa till bussen. Vi hörs sen!

Pre spring 2014

 
 
 
 
 
 
By bikbok!
 
Bikbok klättrar högre och högre upp på listan bland mina favoritbutiker, seems like they always have something that I want in my closet ASAP *emoji gubben med hjärtan till ögon*.

I would go anywhere for you



Har ni hört John martins låt? Han är ju även med på ett hörn i låtarna dont you worry child och save the world av SHM som alla förmodligen hört då dom spelats flitigt around the world. Nu kör han solo och släpper, enligt mig en riktigt fet låt! Jag gillar den!
 
Tänk att klockan snart slår midnatt.. Redan! Jobbet gick väldigt bra idag, sedan åkte jag hem och slängde i mig mat och skötte disken as the good girl I am. Mamma kommer på besök i helgen så jag måste nog ta och städa en del i veckan men men, det gör man självklart när det hela närmar sig.
 
Nu ska jag slå på ett avsnitt av vänner, nostalgiiiiiiiiii!! Puss och godnatt!
 

Måndag!

 
 
 
 
Idag vaknade jag upp till ett soligt Stockholm! WEY! Det har ju regnat dom senaste dagarna så sol tackar vi för! Har piggnat till och skrikit med en röst jag inte ens har till NRJs sköna låtar hela morgonen. Världens bästa nrj som alltid kan få en på humör. Nu ska jag ta och städa lite innan jag beger mig mot jobbet. Ha en bra måndag!
 
Puss!

Fyra vita..

Student!
 
.. Inför den stora studentdagen! Jag har ju faktiskt ett gäng vänner som tar studenten i år och det känns så himla kul. Nu är det deras tur att få uppleva en av dom roligaste dagarna i livet!
 
Men i alla fall, vi (åtminstone tjejerna) är nog överrens om att klänningen är one of the important things. Och ni som inte har hittat någon än, var ute i god tid för det tar tid vill jag lova. Därför tänkte jag tipsa er om ett par stycken som finns ute redan nu. Lycka till med att hitta the perfect one girls!
 
Ps. Tack till blogg.se som fått mina inlägg att synas på första sidan en hel del dom senaste dagarna!

Att resa ensam och ett par rader tillägnat till Vendela

 
För inte så länge sen var jag taggad inför London. Jag undrade vilka plagg som skulle packas ner i väskan, vad som skulle få stanna hemma, hur det skulle vara att flyga själv (tråkigt som fan), om jag skulle hitta (har ju en tendens att gå vilse) och om allting här hemma skulle förändras under tiden jag var borta. 
 
Det är en sak att vilja åka, få drömma sig bort att bara sticka ifrån alla man älskar och ett land man väl känner till. Men att faktiskt boka flygbiljetten, säga hejdå, åka iväg, anpassa sig till ett helt annat land och faktiskt bo i ett annat land, det är en annan femma. 
 
Jag lärde mig mycket  även om jag inte läste klart hela min kurs och jag har träffat människor från världen över jag aldrig skulle fått träffat om jag inte tog chansen när jag väl hade den. Man lär sig skaffa vänner för att man måste och förhoppningsvis väljer man dom bra och inte hamnar åt helvete i livet. För man vill väl ändå inte be forever alone, like litterly forever alone. Man måste våga och man måste pusha sig själv.
 
Nu har Vendela (en av mina finaste kompisar) åkt iväg till Frankrike för att plugga, och SOM HON TJATAT om att få sticka iväg! Nu har hon äntligen gjort det och jag är så stolt (!!!!!) för det är ju faktiskt en jävligt stor grej. Första gången jag träffade Vendela på ett halvår, var ett par dagar innan jag skulle resa till Australien. Hon var samma glada tjej och stod bakom kassan på Waynes. När vi väl insåg att vi inte hade setts på typ ett halvår men pratade som om vi sågs igår så insåg vi nog båda två att det kan vara det bästa med vår vänskap. Att inte behöva ses på flera månader, men samtidigt ha stöttat varandra under hela den tiden och när vi ses, då är allting precis som vanligt och det är dom här vännerna man ska hålla fast vid. Dom som distansen inte kan förstöra- för visst förlorar man kontakten med många när man far ut på äventyr även om det inte ska behöva vara så. Men det är sorgligt och sant. 
 
Så till Vendela som befinner sig i soliga Frankrike. Ett par rader till dig. Jag är så himla jävla stolt över dig, du har jobbat hårt, bokat flygbiljetten, sagt hejdå och nu bor du i Frankrike din jävel. Jag är övertygad om att du kommer träffa många, fina människor från hela världen och alla kommer vilja vara kompis med dig för du är ju du. En galen, snygg och glad tjej från Sverige. Vem vill inte hänga ihop med en sån pinlgla? NJUT nu av varenda jävla sekund och kom tillbaka med en massa galna historier som jag kan få lyssna på! ♥
 
För en sak jag lärde mig när jag var i London även om jag många gånger ville hem så var det att allt jag oroade mig för innan ändå inte spelade så stor roll. Vad jag skulle slänga ner i resväskan, om jag skulle hitta vägen eller åka vilse spelade egentligen inte heller så stor roll för varje sekund skulle bli en skön historia. I slutändan löser det mesta sig och går någonting snett på vägen kan man bara skratta åt det senare. För när man kommer hem kommer man märka att, i princip ingenting har förändrats.
 
Så får ni chansen att resa ensam, då ska ni ta den för ni kommer lära er så sjukt mycket och ni kommer tacka er själva i slutändan. Packa resväskan och stick. Det är egentligen bara allting i början som är läskigt, allt innan, men när man väl sitter på flyget - då finns det ingen återvändo och då måste man bara njuta. Det är läskigt, spännande men samtidigt så jävla häftigt att kasta sig in i något man inte har en aning om. KBK!!!!!! Världen är er.
 
Till er som vill hänga med Vendela på hennes resa, HÄR hittar ni hennes blogg.

Cheap Monday A/W 14

bilder från MBFW
 
Cheap mondays tema för kollektionen i år är New Doom! Det ska vara någonstans mellan lekfullt och seriöst när det kommer till trycken på plaggen och det om något tycker jag låter tjusigt, tjusigt. A lot of denim av olika slag är nyckeln till kollektionen och det är ju aldrig fel!
 
Nu ska jag fortsätta se på filmen "One hour photo" som jag påbörjade tidigare idag men somnade till.. Lätt hänt. Tror förövrigt jag har råkat ut för en öroninflammation och det är ju inte sådär jättekul..

Enough said


.. Så länge man gör sitt bästa i alla situationer, då ska man ta mig fan vara nöjd och ge sig en klapp på axeln hur resultatet än blir! 

"God morgon" hörni! Det regnar idag, och eftersom jag fortfarande är sjuk så har jag bara tänkt ligga här i sängen och kolla på film. Har nog inga krafter till att göra något annat ändå... Hörs sen! 

The man


Har ni hört den här låten än? Om inte har ni gått miste om något, så himla bra och går på repeat i mina öron! And to the man.. yes, you are the man and I will tell everybody.
 
Och åååh, vilken jävla natt. Hoppade av vid tekniska högskolan, fick en vägbeskrivning och slog på min google maps men lyckades av någon anledning gå långt som faaaaan och till sist hamnade jag där jag började. Hade alltså gått i en cirkel, en jävligt stor sådan. Bara att börja om från början. Jag hittade till sist som tur..
 
..... Men hemvägen däremot. Fml. Efter att ha åkt för långt så fick jag hoppa av vid t-centralen, när jag väl klev på tunnelbanan är jag osäker på om jag ens sitter på rätt. Jag åker, åker.. och åker och till sist hamnar jag vid slutstation. What the fuck!? Antingen missade jag min hållplats eller så var det fel tunnelbana.. Vet inte vart min hjärna var idag men men, home at last!

Laugh when you're sick

 
Vilken bra fredagskväll! Även om jag är halvt döv pga förkylningen och näsan dödar så har jag haft så himla kul! Vi började med en kebab (som jag längtat!!!!) och sedan drog vi vidare för en och annan drink på söder. Kompisar som kan få en att skratta kan nog vara den bästa medicinen, om man tänker efter.
 
Nu har jag och Felix precis sagt hejdå och jag ska bara svänga förbi en kompis och säga hej innan jag rör mig hemåt. Hoppas ni hade en väldigt bra fredag! Den kanske inte tagit slut än....? 
 
Aja, puss! 

Where there is love, there is life.

Hej på er! För att vara ärlig vaknade jag för inte så jättelänge sen, heeeeehe, till mitt försvar så somnade jag faktiskt runt 6 imorse för det kändes som att min näsa förvandlats till någon jävla vatten(snor)kran. Mindre kul. Jag vaknade i alla fall upp till en serverad... Sen lunch? Pasta med pesto, soltorkade tomater och prosciutto! Väldigt gott. 

Nu har jag precis fått lillkillen att somna, ska ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning trots att jag mår bajs. Men men, har man festat med lunginflammation blir nog det här en lättare match! Vad ska ni göra ikväll? Äta middag och kolla på bio? Kanske svepa ett par drinkar? Jag ska i alla fall möta upp Felix och Vidar! Frågan är bara... What to wear? 

Och så en bild på några av mina favoriter!

Puss! 



Filippa K Woman A/W 14

bilder från MBFW
 
Filippa K woman! Deras filosofi är att allting ska baseras på att det ska vara så stilrent som möjligt med fokus på kvalité. Deras stil kan definieras som ren minimalismmen samtidigt med en modern design. Genom att kombinera deras plagg med kvalité, den perfekta passformen och detaljer så har dom något för den moderna tjejen som uppskattar kvalité.
 
Jag måste nog även säga att jag tror att Filippa K är det självklara valet om man vill bygga upp sin garderob från grunden. Dom har ju typ alla perfekta basplaggen, kanske en aning dyrare men värt det i längden.
 
Mvh, modeproffset.

Tiger of Sweden A/W 14

bilder från MBFW
 
Tidsinställt! God morgon när ni läser det här! Jag ligger förhoppningsvis och sover finfint just nu och gör det säkert i någon eller några timmar till. Ni vet hur död kroppen blir när man är sjuk, då är det bara att passa på att sovaaaa hela dagen lång. Ok, nej hela dagen lång var att ta i. Det är ju trots allt alla hjärtans dag (not that I care that much, hurrar mest för att det är fredag!!) och för att följa strömmen så har jag tro det eller ej, planer för ikväll! 
 
Jag skrev ett inlägg om alla hjärtans dag, om hur dom flesta singlar klagar och killar som får köpa rosor till det dubbla priset osv. Dagen i sig, rätt överskattad och kärleken.. Ja, rätt underskattad dårå eftersom vi har en bestämd dag där man bör visa lite extra kärlek för någon man älskar. Haha låter som årets hater men det är jag faktiskt inte!
 
Allting ska bara vara så himla romantiskt... Nej det behöver det inte alls. Till er som har en partner, ha en jävligt fin dag och ge varann en extra puss och till er singlar, slå en pling till polarna! Det finns mycket kärlek där med vill jag lova. Kärlek betyder inte en partner.
 
Över till något helt annat, som många redan vet, har MBFW varit i full gång och jag är faktiskt skapligt nöjd med många av the brands i år! Jag tänkte bjuda på ett gäng inspirationsbilder från the brands that caught my eye (och så ni vet hur ni ska klä er framöver, man är ju här för å hjälpa liksom) och det låter väl bra, eller hur? Ok, God.... Help me. Hjärnan är arbetsskadad. Om ni bara visste hur många gånger jag säger "och det låter väl bra, eller hur?!" under en kväll...
 
Först ut är i alla fall Tiger of Sweden! Stilrent och snyggt i jordnära färger. Och ni som känner mig vet ju att det mycket väl går hem hos mig! Deras kollektion den här säsongen är insperad av karraktärer som brinner för att uttrycka sin unika stil. När det gäller damkollektionen satsas det mycket på svart, grått och vitt men även en mörkare nyans av grön, "gammalrosa" och mörkare nyanser av blått.
 
Och när det kommer till herrkollektionen så ser vi att det är mycket klassiskt och skräddarsytt. Kollektionen inspireras av Robert Redfords karraktär i 3 days of condor. Deras grund när det kommer till färger är alltid svart och vitt och i år är färgerna som ni ser väldigt jordnära. För att ha en fulländad look så är pricken över i:et en lite längre och ett mer mer oversized ytterplagg. Snyggt tycker jag!!
 
... Ok, jävlaaaaaar vad mycket text.

Inspiration med Viktor och Andreas!

 
 
 
 
 
bilder från Viktor & Andreas!
 
Ligger i sängen och snorar ihjäl mig, vilket inte är så himla kul vill jag lova. Jag har i alla fall lyckats underhållt både mig och Emelie under dom senaste timmarna.. Katchiiiing. Ja, ni vet hur det är när man tycker att man är den roligaste människan på jorden och den andra råkar vara minst lika trött. Då kan man lugnt säga att man har turen på sin sida, jarååååå.
 
Anywayyyy lovers. Det är ju väldigt sällan jag bjuder på killmode i min så väluppdaterade, modeblogg (hör ironin) trots att det är jävligt snyggt och många gånger, mycket snyggare än tjejernas. Sad but true. Ni som är inne i blogg/modevärlden vet nog mycket väl vilka dessa två killar är. Apkul att vi har två svenska killar som kan få vilket modehjärta som helst att smältas och vilken kille som helst att inspireras! Go Sweden säger jag, i alla fall när det kommer till mode! Tänk om det fanns typ eurovision, i mode! Hur fett! Jag tror vi hade landat högt upp på listan, om inte vunnit år efter år för mode är väl ändå något vi svenskar kan måste jag säga!
 
Nu ska jag slå på en skön och gärna tråkig rulle så jag kan pass out like I've never done before!

The weekend is here!

Torsdag och det innebär faktiskt helg för min del! Som vanligt har veckan gått väldigt fort och det tackar jag för. Jag har gått och dragit på mig en rejäl förkylning så allt jag gör när jag är på jobbet, är att längta hem till sängen så man kan väl säga att helgen kom väldigt lägligt. My mode right now:
 
 
 

Where's the sun?



Känner mig heeeelt slut! Vaknade sent, var allmänt depp och klädde mig rakt upp och ner i svart. Ja! Sedan åkte jag iväg till jobbet, tur att man har väldigt bra kollegor som får tiden att springa. Nu har jag precis kramat Felix hejdå och sitter på tunnelbanan. Sjukt mycket folk som vanligt.. Det snöar här också, why säger jag?! Vill tillbaka till Aussie med strålande sol. Det vore ju något. 

Idag tänker jag köpa med mig någonting på vägen hem, igår kom jag hem till ingen mat alls och fick äta flingor, UTAN mjölk. Jättegott som ni förstår, men det är väl bara att vänja sig. Inte att äta flingor men att komma hem till ingen mat. Är ju så jävla lat också så man orkar aldrig ställa sig i köket och laga något.... Aja något enkelt får det bli och sen tänker jag slå på frozen! Har ni sett den? 

Monday


Hej vänner! Ny vecka och måndag igen. Känner mig redo för en ny vecka och det känns gött! Har mött upp Mary och ska hänga med henne ett par timmar innan jag förhoppningsvis möter upp Felix. Sedan blir det jobb! 

Ha en bra måndag och kick ass! 

Day and night

 
Day & Night
 
1. Nelly // 2. Monki // 3. Nelly // 4. Nelly // 5. Topshop // 6. Warehouse
 
God kväll! Jag somnade strax innan 6 imorse, såg en hel film (!!!) i natt utan att somna och det är inte vanligt vill jag lova. Nu är jag på jakt efter en ny serie.. När man tänker efter.. Det är kul det här med att man vill göra så himla mycket, alla saker och ting man borde göra men istället sitter man och plöjer av serie efter serie. Yolo!!
 
Tittade lite på kläder också, mycket fint på varenda sida man klickar in sig på. Ovan ser ni sex favoriter! Nu ska jag ta mig an uppdraget att hitta någon bra serie och bara nöta hela kvällen!

Trust yourself..


... Dare to fail and dare to encourage each other! Den här videon är verkligen värd fyra och en halv minut av våra 24 timmar!
 
Hur som haver. Hur har er lördagskväll varit? Vi åt världens godaste soppa till middag, såg mello och bara tog det lugnt. Sen var tanken att jag skulle slå på en film och somna till den som vanligt, like the old lady I am men istället ligger jag här och lyssnar på Rebecca och Isabels podcast, får do-whatever-makes-you-happy-and-dont-give-a-fuck-feelings och bara njuter av att prata med min kärlek. En riktigt bra lördagskväll ändå skulle jag vilja säga!

Moments you want to pause


8/2



Hej vänner! Hade ni en bra fredag? Jag somnade helt utslagen efter att ha varit förbi jobbet en sväng och då var klockan inte ens 8, en riktig tant med andra ord. 

Imorse vaknade jag av någon anledning upp väldigt sent.. Men vad är helgerna till för om inte för att sova ut? Nu har i princip halva dagen gått och jag har hunnit göra två saker, ätit och kollat på fotboll. Väldigt effektiv lördag som ni ser.... Och nu ligger jag raklång i soffan med musik på högsta volym. Ni vet the moments när man bara lägger sig ner, låter musiken strömma ut ur högtalarna och stirrar upp i taket? And the mind is all blank. Man känner sig helt tom på alla plan men ändå känns det jävligt bra. 

Ikväll blir det mello med mina nya inomhustofflor eller vad man vill kalla dom.... Varma och sköna är dom i alla fall! Är jag 19 eller 91 egentligen.. 

01.25


Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen! För den var ju så otroligt bra förut..... Anyway! Vi hörs imorgon istället. Sov gott!

Back!



Hej! Jag låg och sträckte på mig en aning för länge imorse.... Sen hade jag bråttom. Slängde ner både det ena och det andra i väskorna så nu går jag och bär på tunga väskor.. Smart men värt det ikväll när jag har matlådor dom kommande dagarna! Hahaha

Såg förresten att mitt förra inlägg av någon anledning hamnade på blogg.se första sida och många nya har varit här inne och kikat. Väldigt kul! 

Nu är jag i alla fall i Stockholm igen och ska möta upp Felix! Sen ska jag rusa hem till finalen av paradise, till alla förutom verro och natta, ni missar väl inte?! Vem tror ni vinner? Så länge inte Jesper vinner så är jag mer än nöjd.......

Äta, äta, och äta



Jag älskar dom här vänskapen där man ses typ en gång på flera månader men så är allting precis som vanligt, som om man senast sågs igår. Hur underbart!? 

Jag och paddan hade en hel (halvdag eftersom någon somnade om och vaknade senare än beräknat............ Och det var ej jag) dag med käk på Nancy's, shopping och fika. Sedan rundade vi av kvällen med mat framför paradise och en sväng förbi donken. Förstår inte varför allt på donken alltid smakar mycket bättre på kvällen..... Like what the fuck. Why? 

Breakfast in bed from myself, to myself.



Sitter och bläddrar lite i Lauren Conrads bok om skönhet till frukosten i väntan på att paddan ska vakna.. Om människan ens vaknar i år......... Vi har nämligen planerat in en heldag tillsammans och det ska bli så himla kul!   Vi har trots allt inte setts på flera månader... 

Igår fick jag iaf ett sånt där samtal om allt mellan himmel och jord som började sent och slutade ännu senare. Oh God 2012 all ova again... Pratar om allt man inte ska prata om bara för att undvika det man egentligen borde prata om. Sömn är överskattat. Yolo. 



Boyfriend jeans

 
boyfriend jeans
 
 
Är det bara jag som tycker att boyfriend jeans är ett plagg med attityd? Det känns som det, likaså med skinnjackan. Alltid lika stilrent, snyggt och kaxigt. 
 
Hur har ni haft det idag? Jag har spenderat min dag tillsammans med min kärlek som varit här och fått mig på bättre tankar, kapat av håret en bra bit...... ch det är ju alltid lika dramatiskt men välbehövligt varje gång.. Jag vet, det är hår MEN ÄNDÅ!!! *gråt emojigubben* All färg och Australien totalförstörde mitt långa hår som jag äntligen lyckats spara ut.. Alltid samma visa, man sparar i evigheter, får långt och när man väl kommit i mål är det dags att kapa av skiten. Heartbreaking moment.
 
Jag avslutade i alla fall kvällen i soffan med massa tjejsnack och sköna historier. Thank God for girlfriends! And the boys too!! Igår trillade det nämligen ner ett långt och fint sms med värmande ord från en av mina favoritkillar och vem uppskattar inte såna sms? Tänk vad mycket ett litet sms med några fina ord på kan göra.. Helt klart värt att stanna upp i sitt upptagna liv för någon minut och skicka iväg något fint till någon man tycker om, eller kanske till och med älskar. Ord kan man leva på länge! Och det är ju aldrig fel att visa lite uppskattning och kärlek. Vad vore livet utan vänner? Inte så himla mycket. 
 
Sååååå... Jag tycker faktiskt ni ska göra någon glad och slänga iväg ett par rader. Always nice to be someones reason to smile..... 

www.mariaadao.tumblr.com



Jag glömde bort att jag hade tumblr för en sekund! ..... Eller rätt många sekunder faktiskt.. Men från och med nu ska det bli skön uppdatering med tunga inspirationsbilder! 

2 februari


Imorse vaknade jag upp efter en mindre bra natt och grät, sen skrattade jag ett tag och sen grät jag igen och sen skrattade jag. 

Utöver att jag mentalt mått som en bergochdalbana blev jag upplockad av min extrafar för en trevlig och välbehövlig middag. Nu ska jag slå på en film och kanske gråta lite till. Eller skratta. Vem vet egentligen? 

Alla goda ting är tre

 


N8



Forever with me. 

Med vänliga hälsningar, Romantikern



Om jag var kille hade jag utan tvekan fått ligga ikväll.......


RSS 2.0