JORGOBÉ

 
Vet inte om det är någon av er som hunnit testa Jorgobés produkter än? Själv är jag riktigt taggad på att få testa båda två! Förhoppningsvis kan jag ge er en liten uppdatering kring produkterna när jag har testat dom.
 
Den vita tuben är en skrubb som är blandat med en ansiktsmask! Den sägs ska rengöra och gå in på djupet men även förebygga mot finnar, fet hud och orenheter. Den svarta tuben går in på djupet och rengör porerna men ska även kunna minska om man har en fet t-zon. 

Red

 
 
 
What's up! Länge sen ni fick se någon outfitbild, och nu när ni väl får så blir det ett par dåliga bilder, haha! Yep, that's the way this blog rule! Men, så här gick jag runt idag! Ni som känner mig vet att jag like to matchy matchy things in one way or another, så idag matchade jag röda läppar, naglar och skjortan såklart!
 
Och justja! Vi har sett många skjortor knytas runt höften så länge denna höst varat. Vad tycker ni? Jag tycker det är snyggt! Ser det som en detalj som kan piffa upp en tråkig outfit med. 

Vinröda detaljer

 

Så jävla orättvist


Ni kan inte ha missat det här inslaget från "tillsammans mot cancer", så mycket som det har visats i media det senaste dygnet. Ett klipp som förtjänar att spridas, ett klipp som förtjänar att ses av varenda kotte som har tillgång till internet. Det är det finaste men samtidigt sorgligaste jag sett på ett tag, och som vanligt rann det många tårar. Så många känslor på så få minuter. Overwhelmed for sure. Although it's a really sad thing, I think it's good for the rest of us to be reminded that life isn't something we should take for granted. 
 
Det är ingen nyhet, men livet är ju så jävla orättvist. Skänker en och annan tanke till Edvins familj! 

Don't know what you call it, I call it breakfast

 
 
 
 
Hej vänner! Har fått någon obsession with smoothies så jag dricker det som vatten typ! Nej men en till frukost är gött. Finns ju tusen olika sätt man kan göra smoothies på, jag brukar köra vanilj-/blåbärsyoughurt med frukt och bär, blir både gott och mättande. Idag körde jag på vaniljyoughurt med melon, mango och hallon. Om det var någon som undrade...... Och sen lite mackor och en sallad på det and you're ready to rock the day!  
 
Och så blev det ett helt inlägg om smoothies. Bra jobbat. Ikväll ska jag förresten försöka visa er lite shopping, har rätt mycket nytt som ni inte har fått se. Frågan är, om ni någonsin kommer få göra det.. Kanske ska göra en video istället för att fota allt? Eller vad säger ni? Något att fundera på.. Nej, nu ska jag ta tag i verkligheten. Ha det!
 
Ps. Anton, du räknas som a lady i inlägget nedan. Ds. 

Comfort zone



Måste hålla med citatet ovan! Det är så sant och man lär sig så galet mycket när man tar det lilla men väldigt stora steget utanför sin comfort zone, and it might be the most scariest but also the best thing that you've done for yourself. 
 
Hej förresten! Som ni märker har svengelskan numera blivit mitt modersmål. Känns som jag aldrig kan hålla mig till ett men men, ingen har dött av blandade språk. Vad har ni gjort idag? Jag har bl.a tränat! Riktigt go känsla, speciellt när jag kört kondition. Det allra bästa som finns när det kommer till träning! Nu tänker jag vira in mig i en gosig filt och se på film!

 
Måste erkänna att jag inte har så mycket blogginspiration since I'm not living a superfancy life. Men jag tänkte att om det är någon/några som har frågor kring min Londonresa (skolan, boendet, maten, priser etc), kan slänga in en kommentar så svarar jag i något inlägg framöver. Eller så kanske ni bara har tips på vad ni vill se mer av i bloggen, yeah, you know what to do ladies. 

There is only one thing to say..

 
.. Girls for the win!

What life is all about

 
Not really with you on the first one, but the rest? Totally!

Fyra

 
 
 

Bara några meter bort men tusen ljusår mellan dom


Good morning!

 

When it comes to details

 
 
 
 
Hej vänner! Hur är läget? Här är det faktiskt riktigt bra, för första gången på riktigt länge är jag så pass glad att det känns som om jag typ, svävar på moln! Nu får jag hoppas att det inte går i motsatt håll, bara för att jag sa sådär. *peppar peppar*
 
Som ni märker har det varit rätt dåligt uppdatering, men det finns två anledningar! 1, jag vet inte vad jag ska blogga om och 2, jag köpte en bok som jag är helt fast i! Har hunnit läsa över 200 sidor på två dagar, och det är inte likt mig. Faktum är att, jag faktiskt tänker fortsätta läsa nu. Haha.. Och om ni har något roligt ni vill se i bloggen så får ni slänga in en kommentar. Tills vidare får ni lite random bilder, och vi? Vi hörs snaaaart.

Hoxton heeled sandals

 
 
Hej hurni! Hur har er lördag varit? Min har bestått av städning och en kväll med kanske den äckligaste kebaben jag köpt i mitt liv. Inge vidare middag.. Jag tänkte bara kika in och tipsa om dom snygga skorna ovan. En modell vi sett sitta på många tjejer i år, den här har dock en lite tjockare klack, och jag älskar det! Så snygga att jag själv funderar på att klicka hem dom. Dessa går på strax under 500 riksdaler och kommer ifrån asos! 
 
Ha en fin lördagskväll vänner! Kram

Wanties

 
 
 
När det inte direkt ekar miljonär (som om det någonsin gör det?) i min plånbok kommer jag såklart på hur mycket som helst som jag vill ha.. Och när jag väl ha pengar, well, då är det väl standard att man inte hittar något som faller en in i smaken.
 
Nu är jag dock sugen på MUS skin serum och deras sun touched rouge (man kan aldrig ha för många rouger, trust me, I know), fler Bobbi Brown produkter efter att ha upptäckt hur bra dom är, polotröjor i både korta och lite längre modeller i höstens fina färger (typ, vinröd, svart, grått..), den perfekta gråa och puderrosa tröjan, en vinröd halsduk, ett par essie nagllack och så skulle det väl sitta fint med ett par stickade tröjor från Filippa Ks kollektion. 
 
Nej hurni, sakta men säkert tänker jag bocka av mina lilla lista ;) 

"Afternoon" tea with some sweets

 
 
Idag får jag, helt enkelt.

Linn!

 
 
Nu kommer det ännu ett svar på en fråga som Linn ställde, hej Linn! Jag tror absolut att den kan fungera som en vinterjacka. Jag kommer själv att köra på den i år då jag tycker att den är ruggigt varm. Tycker du att det blir för kallt kan du enkelt slänga på sig en extra tröja eller vira runt en mysig halsduk så ordnar det nog sig! :) Kram!
 
 

BB

 
 
 
Jag har hört mycket bra om Bobbi Browns sminkprodukter och tänkte, varför inte? Om det är någon som vet hur mycket jag tjatat om att testa deras produkter så är det Natta, hon lär nästan drömma om mitt eviga tjat haha.. Är det någon av er som använderas deras produkter eller har testat?
 
Nu kom det ett sånt där läge där jag ställer en fråga som ingen kommer svara på...

Breaky

 
 
 
Kan ha varit den enklaste och godaste frukosten jag ätit på väldigt länge..

Mademoiselle

 
 
 
Utan tvekan, my new little baby.

Ett svar till Linn!

 
 
Fick en kommentar från Linn som undrade vart jackan kom ifrån och den är ifrån Bershka! På tal om jackan, den fick faktiskt följa med hem!
 
 

Red and gold

 
 
En liten sneakpeak på ett par lite finare skor som lätt kommer att få hänga med mig när jag sticker till värmen i december! Galet att dom gick loss på ca 160kr.. Här snackar vi om ett riktigt kap!

Victoria's secret

 
 
 
Efter att ha gått runt, tittat, testat och luktat gick jag glatt ut i butiken med dessa fyra godingar och jag är så nöjd! 

Forever leaving Tulse Hill

 
Kvällen jag lämnade min värdfamilj och (bokstavligt talat) ghettot jag bodde i bar vi på minst 4 väskor. Ingen höjdare då det var tugnt som fan att bära ner för alla trappor man skulle nedför, och uppför, för den delen. Det värsta är nog stressen sekunden man ska kliva på the tube, folk stressar ut, folk stressar in och så jag med min väska som blockerade halva ingången. Men som tur finns det väldigt schyssta britter som gärna hjälper en med tunga väskor! 

Hostbrother and roomie!

 

Hairvideo


Hej vänner! När jag och Natta hade en heldag på Westfield fick jag mitt hår stylat. Vet inte hur kvaliten på videon är för er, men ett tips är att trycka på det lilla hjulet (som dyker upp när ni tryckt på play) och ändra till 1080. Tänk om man kunde vakna upp och få sitt hår stylat varje dag.. Det hade varit rena rama lyxen! Men drömma kan man väl.. Ska överföra lite bilder från kameran till datorn och försöka ge er en lite bättre uppdatering. Kram

Kungen

 
Här ligger han och softar i den stora sängen. En sån liten plutt i en sån stor säng.. Som en liten kung! Nu är det dags att bege sig mot flygplatsen och hämta upp ännu en besökare. Är så glad! Ha en bra dag!
 
 

Thursday

 
Okej, får dåligt samvete när jag ser att jag har trogna vänner som dagligen besöker bloggen med årets sämsta uppdatering. Det har varit rätt stressigt dom senaste dagarna och jag har inte haft någon tillgång till internet. Yep, där kom ursäkten haha.
 
Hej i alla fall! I förrigår blev det lite spontant att jag tog hela (!!!) min packning och åkte med allt till Nattas hotell eftersom vi dagen därpå skulle flytta till en lägenhet, i ett helt annat område. Strax innan 7 på morgonen checkade hon ut och vi åkte vidare mot vårt nya tillfälliga boende. Jag har lämnat mitt ghettoboende och min värdfamilj och bor numera i en väldigt fin lägenhet med utsikt över big ben och london eye! Lyxigt va?
 
Väl framme efter en lång väg så gjorde vi oss hemmastadda. La alla väskor inne på vårt rum som vi fick första tjing på och sedan tog vi igen nattens förlorade sömn. Utöver det åkte vi sedan vidare till Westfield som är en stor shopping-galleria med dom flesta butiker man vill kika på och avslutade kvällen i China-town. Idag blev det dessvärre ingen sovmorgon, alarmet ringde tidigt imorse. Det var bara att kliva upp och åka iväg, lämnade av Natta som beger sig mot Sverige och köpte med mig frukost till lägenheten som jag nu delar med min syster som är på besök! SOM jag har saknat henne.
 
Har både bilder och en del videoinspelningar som jag hade tänkt bjuda på när jag väl har tid att gå igenom dom. Nu ska vi iväg och käka middag. Och eftersom jag är den som har bott här ett tag förlitar sig mitt besök på att jag ska hitta vägen. Ni som känner mig bör vara lika oroliga som jag.. Kram på er!

Jacket

 
Vet inte hur många gånger jag har tittat och testat den här jackan.. Den är ruggigt snygg i verkligheten, och varm med (dyr också för den delen) men frågan är om den klarar av den svenska kylan? Får väl testa och titta lite till, återstår att se om den hänger med tillbaka!

Kalle på spången

 
Vill. Ha. Nu.
 

Friends!

 
 
Idag har jag gått igenom, vad det känns som, alla bilder på min dator. Fan vad jag har skrattat! Inte förän idag slog det mig hur jäkligt många bra stunder man faktiskt lyckats fånga på bild! Precis innan jag klev på planet hit så fick jag en ruggigt fin present av bästa Bledar. Det räckte inte med att han skämde bort mig med en MK-plånbok, utan inuti fanns ett brev som framkallande en och annan tår. Vet ni hur många gånger jag läst det under tiden jag har varit här? Själv har jag tappat räkningen. Det finns inga ord för hur mycket ord på ett vitt a4 kan betyda. Detta brev kan jag leva på i många, många år till. 
 
Nu när jag tänker, så var det inte så länge sen. Inte ens en månad sen vi sa hejdå, men det känns som evigheter sen. Det var kul, to take a walk down the memory lane. Känns liksom overkligt att allt har hänt i samma liv. Finns så mycket från förr som är kul att titta på idag. På tal om the past, här vill jag faktiskt passa på att hylla två tjejer som jag har många goa minnen med!
 
Veronica och Natta, era sjuka jävlar. Hahaha, glömmer aldrig när Veronica sov med skolkatalogen tätt, tätt intill sin kropp. Eller när Natta slängde pannkakor i luften mitt i natten på min födelsedag. Jag är stolt över vad ni har åstadkommit i livet, hittills. Jag är också stolt över vilka fina människor ni är idag. Det är kul, att ha fått vara en del av er resa. Det är mycket ni har gått igenom, och så står ni här idag, starkare än någonsin båda två. Det är kul att få se sina kompisar växa, till något superbra. Två helt galna men härliga tjejer, envisa som sjutton men jag vet att allt ni gör är precis det ni vill göra. You're making the best out of life och det glädjer mig! Att ni gör det som bara faller er in i smaken, att ni gör det ni vill. Vad livet än bjussar på så är jag säker på att ni i slutändan, båda två, will be on top of the world! Om inte ni, who will be? Något annat som glädjer mig är att, hur ofta/sällan vi än hörs av så vet jag, någonstans i hjärtat att det alltid finns två kloka tjejer jag kan vända mig till för bra råd. Inte behöver jag någon Dr Phil här inte..


RSS 2.0