B as in black




Det är nu om någon gång jag saknar min kamera så att jag kunde ge er bättre bilder än såhär............. 

Två nya skjortor och en mysig polotröja är dom nya tillskotten i garderoben, vet inte varför jag helt plötsligt börjar sukta efter skjortor now a days.... Men det är så enkelt och snyggt, passar i princip till alla tillfällen så why not? 

Börjar dock bli fullt i varenda låda jag har med kläder så jag tänkte inom en snar framtid rensa, igen, och då kanske vi kan köra på en bloppis? Kanske i samarbete med någon annan av mina kompisar som också bloggar? Vore väl kul. Men det återstår att se när jag orkar rensa....... Vill hänga mig själv bara jag tänker tanken. 

Matte top coat & caviar


Jag har ju aldrig tid att åka och fixa mina naglar så att.... Man får väl ta saken i egna händer även om det oftast ser ut som om det är en 2 åring alternativt min farfar som varit i farten och målat mina naglar. Dont judge verro! 
Långa naglar kan jag inte heller ha för då känner jag mig som ett handikapp. 

Jag har i alla fall på senaste tid blivit helt kär i matta nagellack och sen jag fick testa OPIs matta topplack har jag inte kunnat get it out of my mind. Prisvärt köp och torkar dessutom på ett par sekunder så jag är mucho nöjd! 




Avokado for the win



Jag vet inte varför men jag har blivit helt beroende av mammas avokadosmoothie..... Eller vad det nu är. 

Det är som vanligt alltid skönt att få komma hem och samla lite energi. Jag sitter för tillfället på min favoritplats, the bathroooooom. Undra hur många timmar jag spenderat här inne? Och undra hur många arbeten jag gjort klart här inne under gymnasiet.. Inte undra på varför alla fick damp, satt där inne och skrev skolarbeten i timmar och det värsta är att jag inte ens skämtar. 

Ni är nog många som kan dela känslan med mig när jag säger att det alltid är lika skönt att få åka och shoppa lite med föräldrarna. Då öser man på med allt nödvändigt (och onödigt) man behöver men som man själv inte vill lägga ner pengar på. Typ ost, svindyrt?! Ett och annat klädesplagg och världens bästa kräm gjorde mig i alla fall väldigt nöjd över dagens lilla shoppingrunda. Vet inte om det är jag som har blivit jäääävligt kräsen på senare tid eller om butikerna bara får in fula saker? Not sure. 

Iphone cases

 
Imorse vaknade jag och insåg att jag borde ha gått till tunnelbanan för sisådär 10 minuter sen... Stress stress! Kom konstigt nog inte sent med tanke på att jag av någon anledning slöade ihjäl mig, så att det var väl bra........

Nu är jag på väg mot nästa jobb och efter kvällens pass tar jag helg! Skööööönt som fan. Ska åka hem till Västerås (igen) eftersom att det är kinesiskt nyår och även om jag inte har någon direkt koppling till det är det en tillräckligt bra ursäkt för att få åka hem och äta god mat ;) 

Har ni förresten sett iPhoneskalen från merskal.se?! Skitsnygga och perfa för dom som vill ha något neutralt men snyggt. Nu måste jag som vanligt skynda mig för jag vill komma före Felix till jobbet...... Tjing!

Kärlek och så

Ibland hittar man någon man bara klickar med. Det behövs inga knep eller någon kamp. Det är enkelt och okomplicerat redan från början. Den rena och ovanliga känslan när det händer. När du från start vet att det här är något bra, det här är rent och som det ska vara. Det här kommer bli roligt. Fritt från osäkerhet och rädsla. Ni vet, när man det på någon och bara brister ut i ett skratt fyllt av värme och förhoppningar. Känslan av att det är nu det börjar. Om jag får välja mellan alla sinnestillstånd man får känna, så är det här min favorit. Den leken som inte är något mer än en lek, inget spel, inget fusk. Att spela svår är ett minne blott. När man vågar ringa när man känner för det och veta att han svarar. När man ses och blir barnsligt glad över personens närvaro. 

När man, utan att man förstår det skälv, blir en gladare människa av den människan. När hjärtat känns lättare och det svåra inte alls speciellt svårt. Åh, den känslan, den som fyller upp hela magen med lättsamhet. Tänk hur speciellt det är att en person kan göra mig till en bättre person bara av närvaron i mitt liv. Det alldeles ljuvliga i när han retas med mig. När någon tar fram den barnsliga sidan, den som annars inte syns så ofta i ett liv där man ska vara vuxen. 

Precis den känslan som får en att glömma vad kärlek har gjort med en tidigare. Så självklart att våga igen när man minns hur kärlek spelas ut i alla regnbågens färger. Det existerar så oändligt många former av kärlek. Övertygelsen som tillslut nåt en av att det är värt det, det är verkligen värt det, att få bubbla av skratt och känna den fullkomligt ljuva känslan av förälskelse. 

Måndag och allt



I morse vaknade jag i exakt samma sekund som jag fick samtal av min kärlek OCH som alarmet ringde! Trodde fortfarande att det var natt och ville bara kolla klockan sen fortsätta sova........ Mindfuck på hög nivå exakt 06.50 denna måndagsmorgon, fattade nada. 

Upp och hoppa, stress till tunnelbanan och jobb fram till två. Sen var planen att jag skulle hem och sova innan jag skulle behöva åka iväg till nästa jobb men så glömde jag bort att det tar sisådär 1h att åka hem också.. :) :) :) Så jag käkade lite snabbt och rusade sedan iväg till jobb numero dos. Saken är den att båda jobben ligger långt bort OCH åt varsitt håll så det tar sin lilla tid. Så nu sitter jag här i min ensamhet och äter middag helt utslagen. Känns som detta dygn varat i 72 timmar eller något..... Om inte meeeeeer. Det är trots allt måndag, helt okej att klaga. Eller ok att klaga alla dagar i veckan för man gör exakt vad fan man vill, bara för att man kan. 

Like a Swede

 
Visste ni att Sverige är rankad som ett av världens bästa länder? Man tror nästan att det är ett dåligt och tidigt aprilskämt med tanke på hur många det är som drar här ifrån så fort the opportunity knocks on the door..... Ännu fler som förmodligen skulle kunna packa ner hela sitt liv i en resväska på mindre än fem minuter om dom fick chansen att leva i ett annat land.  Men vid närmare tanke, Sverige är ju faktiskt jävligt bra om man bara glömmer bort minusgraderna för en sekund.
 
Ps. Jag har fixat och trixat lite med designen så nu hoppas jag att bloggen inte ser lika risig ut som innan! Kaos på hög nivå.
.

Söndagkväll



Vilken söndag! Jag packade väskan hastigt imorse och tog bussen tillbaka till Stockholm med en kropp som kändes ganska så mycket mer död än levande. Lyckades för första gången sova på bussen men vaknade upp med nackspärr så att jag vet inte riktigt om den tuppluren var något att hurra för....

När jag väl kom fram fick jag stressa iväg för att hitta vägen till jobbet där jag ska extraknäcka på i ett par dagar. Det har varit en sån dag då jag bara längtat efter att få komma hem och bara vara, så ni kan ju förstå lyckan när jag klev innanför dörren. En lugn kväll med mycket skratt har med andra ord varit mer än välbehövligt! 

Girls, girls, girls!


Det här har varit en bra helg! Ikväll hängde jag och mina fina tjejer på Å, ett par drinkar och allmänt snack om livet medan sällskapet successivt blev större gjorde min lördagskväll mycket mysig! Såna här kvällar behövs, när man bara sätter sig och catchar upp med ett par sköna vänner och skrattar tillsammans. 

Läget just nu är.. Mindre bra. Mår bajs och sen ser det ut som att jag går på droger. Men jag måste verkligen äta innan jag dör. Finns inte en chans i hela världen att jag lägger mig och sover utan att äta efter en utekväll! 

.. Ok det här inlägget skulle upp vid 3 i natt men det gjorde tydligen inte. God morgon i alla fall!

Just a few drinks



Alltid lika intressant att se sitt kamera album dagen efter.. Här får ni i alla fall fyra bilder av 15790 stycken. 

God morgon! Hade ni en bra fredag? 
Jag och Cassandra började vår kväll på gränden, sedan gick vi vidare för en drink på BOB och till slut landade vi på pitchers tillsammans med ett härligt gäng and had a few drinks. Blev en och annan drink för mycket men vad gör det när man är på hemmaplan! Kvällen avslutades med en kebabtallrik tillsammans med Kevin och Sebbe och ni vet, kebab smakar aldrig så bra som den gör efter en skön utekväll..



 

I mitt flickrum



Lite hastigt imorse bestämde jag mig för att åka hem över helgen. Och för första gången anlände jag senare än förväntat med swebus, seriekrock på vänster körfält och punktering på en lastbil på höger. Manba really!? 

Nu har jag fått äta min efterlängtade tacos iaf! Och jag är mer än nöjd! Ikväll ska jag möta upp en fin vän för en och annan drink, lite skitsnack och bara allmänt skönt häng. Vad jag har längtat efter dessa fredagskvällar! 

So happy I could die



Har av någon anledning haft kickass outfits sen jag kom hit.... Om jag får säga det själv. Har inte haft en enda dålig kläddag so far och må det inte komma någon på ett tag! 

Mår för tillfället väldigt, väldigt bra. Jag är lyckligare än någonsin och himla glad för dom personer som finns i mitt liv just idag!! Skulle jag av någon anledning dö i natt så dör jag lycklig som fan. 

Och jag hoppas så klart att ni också mår väldigt, väldigt bra! Puss! 

Breaky


Hade sjukaste drömmen i natt. Vaknade upp och dog av garv för mig själv.. Hashtag forever alone.  

Sen insåg jag att jag totalt glömt bort att PLL var tillbaka?! Har missat två avsnitt..... Och hela veckans paradise. Ilandsproblem. Men å andra sidan var det nog bra för nu har jag något att göra innan jag måste sticka iväg till jobbet!



Det här med att hålla på att bli vuxen



Väldigt märkligt att min uppdatering flyter på mer nu än vad den gjorde när jag hade min kamera.. Mobilbilder for the win! 

Imorse när jag vaknade sken solen. Det såg ut att vara en perfekt vinterdag som man gärna hade spenderat i backen.... Men så klev jag utanför dörren och skulle åka in till stan.. Ångrade mig i exakt samma sekund som jag klev ut. Fyfan vad kallt det var!! Kunde inte ens skriva ett klart ett sms innan det började kännas som om mina fingrar skulle gå av på hälften. 

Shoppade i alla fall ingenting fast det är årets rea, ni som känner mig borde veta att mitt hjärta typ är krossat. Vad är livet utan shopping liksom? Kom hem med två matkassar istället.......... Man måste väl prioritera. Till er som fortfarande bor kvar hemma: NJUT. 

Allt och inget på samma gång.


Haha what a shittyyyyy night! Det börjar med en liten tanke som till slut fick min hjärna att explodera. Bestämmer mig för att lägga mig, kolla på oth och get my mind on something else... (Spoiler alert commmin!!) Tror ni inte det visar sig att avsnittet jag är på, är när Hayleys mamma berättar att hon har cancer? Man bara ...... Really. Thanks for that one. Börjar gråta som en kossa, från och med det avsnittet att hon break the news till att hon dör. Maaaaaan. Life's short. Och ärligt talat, den här gången får bilden ovan tala om för er vad jag känner angående vårt korta liv. Hashtag carpe diem

21 januari 2014



Jag har märkt att bloggen ser helt KAOS ut ifrån en del webbläsare. Och så får det vara fram tills att jag har min dator i mina egna händer. 

Jag sitter på tunnelbanan som förhoppningsvis ska ta mig hemåt, är inte säker men alting känns precis som det gjorde i början, i London. Man betalade för många onödiga enkel biljetter för att ta sig överallt och sen när man väl ska köpa ett månadskort inser man hur dyrt det är och gråter för att man inte vill spendera pengar på transport. Och när man väl sitter på tunnelbanan vet man inte ens om man suttit sig på rätt..... Det här med storstäder alltså.

Om jag åker rätt ska jag bara svänga förbi mataffären sen hem och laga mat! Puss! 
 

Where there is love, there is life.



Efter att ha legat raklång i sängen hela dagen (är det söndag så är det!) har jag äntligen tagit tag i alla måsten. Jag lyckades se klart prison break idag och som vanligt när en serie tar slut måste man snabbt fylla tomrummet med en ny.. Alltid samma visa. Gråter som en ko till varje säsongsavslut och sen gråter man för att serien är slut.... Tills man hittar en ny. Nästan som ett breakup. Nej, nu överdrev jag.

Har i alla fall packat klart, som vanligt en aning för mycket och det kommer jag ångra imorgon när jag ska bära upp väskan för alla trappor. Har slängt iväg ett par sms till kompisarna, ett par väldigt fina ord har ramlat in i min inkorg och jag är pretty happy to have the people I have, in my life at the moment. Nu tänker jag avsluta helgen med en pizza och cola. Länge sen jag gjorde det! 

....... Ligga i sängen all day, pizza och cola. God, it's 2012 all over again. 

What I was wearing



Wedding!






Efter att hälften av sällskapet gått, försökte vi få till en gruppbild och då blir kvalitén på bilderna....... Kaos. Haha ibland kan det inte vara lätt för dom äldre att deal with dagens teknik. 

Vill säga grattis till Firat och hans fru som ÄNTLIGEN får börja sitt liv tillsammans! All lycka och kärlek till er! 

Talk that talk


Man förstår inte hur skönt det är att komma hem till päronen förrän man en dag slutar att ta samma buss hem, och slutar att gå samma sträcka från busshållsplatsen. 

Det är i vanlig ordning obeskrivligt att få vara på hemmaplan, känslan av att känna igen sig, kunna vägarna utantill och av en slump träffa på en massa kompisar ute i kylan jag inte fått träffa på alldeles för länge. Helt sjukt hur mycket jag uppskattar varenda liten grej när jag är hemma i stan efter att ha varit på vift i tusen år (känns det som). Uppskattar till och med att bara känna igen mig och kunna gå någonstans utan google map...... That amazing feeling. 

Imorgon alternativt på måndagsmorgon flyttar jag (förhoppningsvis sista gången, på ett bra tag) till Stockholm och det är blandade känslor. Det ska bli kul att få bo i storstaden, lära känna dom nya arbetskollegorna, jobba på ett nytt jobb och träffa nya människor utanför jobbet men det är väl alltid lite vemodigt att lämna alla kompisar här hemma som man är van vid att kunna springa till lite när som helst. 

Men jag tänker ta vara på min lilla helg! Snart kommer Frida hit, sen är vi ett gäng som ska på bröllop ikväll och jag kommer säkert gråta som en babian........ Är verkligen inte menad för såna här fina events. Gråter som om jag vet inte vad men det ska bli kul att få spendera min kväll med fina människor och se två människor lova evig kärlek till varandra! 

Update

Packa ner, packa upp, packa ner, packa upp, packa ner... Tusen gånger om. Och jag som hatar att packa. 

Jag landade på svensk mark i lördags efter en kaotiskt natt i Frankfurt. Jag har ingen tidsuppfattning längre och har legat i sängen med den värsta jetlagen jag någonsin varit med om... 10h, brb självmord. Jag kommer ihåg första veckan när jag vaknade 05.00 varenda morgon och alla i familjen sov som små barn...... Och när man väl anpassar sig så ska man åka hem. Dumma sömn.

Jag mår i alla fall bra och jag hoppas ni också gör det! Jag har verkligen insett att livet är oförutsägbart och att det faktiskt är pretty amazing att inte veta vad som kommer komma hädanefter. ALLT kan hända and I can assure you that. Jag hade ingen aning om att jag skulle stå på den platsen jag står på idag när jag satt på planet mot Australien. Jag känner mig lyckligare än någonsin trots att jag är utan mina älsklingar... Min dator OCH kamera ligger nämligen kvar i Australien så att det här med bättre uppdatering ser väl inte så ljust ut. Haha. 

Imorgon flyger jag i alla fall mot Stockholm och på lördag ska jag på en väns (!!!!!) bröllop medan hela gänget på det gamla jobbet har hyrt en hel festvåning och ska röja tillsammans! Det låter minst sagt väldigt kul och jag tror dom kommer röja men jag är övertygad om att även jag kommer ha en fet lördag. Det känns overkligt att jag ska på en av mina kompisars bröllop, det får mig att förstå att alla verkligen är så himla vuxna nu. Vill stanna tiden samtidigt som jag vill spola. Knepigt det där men men, simma lugnt så hörs vi snart om jag inte fastnar på någon flygplats. Tjing!

Last night at Sidney festival!


Min allra sista kväll i Aussie är kommen och jag lämnar this amazing country med både glädje och sorg. Ni förstår inte hur mycket jag saknar svensk mat....... Can't wait. 

Vi spenderade min sista kväll med (nästan) alla grabbar, käkade god mat och hängde på Sidney festival vilket påminde mig om cityfestivalen, haha. Kändes som att vara i Sverige för en sekund. 

Jag har sett så många häftiga ställen, fått uppleva saker jag aldrig trodde jag skulle få göra och lärt känna nya människor som är helt fantastiska! Och det är såna här resor som faktiskt får mig att inse att det finns så mycket mer utanför Sveriges gränser. Och om vi aldrig tar chansen till att bege oss abroad.. Då är det mycket vi alla går miste om. För mycket. 

Den här resan landar högt bland skyarna på min reselista, jag har till och med fått uppleva kärlek jag aldrig ens kunnat fantisera om på planet hit. Och det om något måste jag säga, är magiskt. There is just so much out there. Big world

Vi höööörs när jag landat på svensk mark! PUSS

You'll find us wherever there is free wifi



Vi har suttit på caféet precis bredvid vårt nuvarande hotell i snart 2h since we discovered that they had free wifi.. Haha alltså ni ska se lyckan i the kids ögon när vi upptäcker wifi medan föräldrarna bara suckar...  

Idag har vi njutit av solen och shoppat! Ikväll blir det bio. Kommer bli mys. Hoppas ni mår bra, puss! 

00.12


Nyår i Västerås är ingenting jämfört med Aussie. Jag ska försöka ge er en video så fort jag klippt, redigerat och hela köret, vilket förmodligen blir när jag landat på svensk mark då internet här är the slowest thing ever. 

Efter midnatt åkte vi i alla fall vidare för att skåla in det nya året tillsammans med ett gäng grabbar vilket var riktigt kul! Vi kom inte till hotellet förrän efter kl 10 imorse men det var det helt klart värt. Inte ofta man får parta in det nya året barbent tills solen går upp! Bra start på 2014!

Ikväll tänker jag ta igen förlorad sömn men är det nyår så är det! Imorgon checkar vi ut och beger oss mot ett annat hotell, förhoppningsvis har dom ett liiiite snabbare internet. 

Hoppas ni firade in det nya året ordentligt!  


RSS 2.0