Mango and their dresses

 
Alltså Mango, vad har hänt!? Brukar aldrig gå in där men efter att snabbt ha kikat in och sett massor med fina saker var jag bara tvungen att gå in.. Dom har fått in sjukt mycket fint nu till våren! 

Många av plaggen var mycket finare i verkligheten än på bild och jag blev kär i både det ena och det andra. Måste bara ha!! Handlar ni något på Mango?

Gina Trocot

 
Var inne på Gina en sväng i veckan och blev helt kär i deras underkläder, massor med nya och fina färger! 3 för 149 spänn har dom ju också, väldigt bra för oss som aldrig kan bestämma sig för en färg..

A sick sunday



Hej på er! Vad kul det är att det är så många som kikar in på bloggen och lämnar kommentarer!

Hur har ni det? Här är man sjuklingen of the year. Hade egentligt planer på att gå ut och springa idag men med tanke på att jag är sjuk blir det nog bäst om jag stannar hemma och jag vilar upp mig inför den kommande arbetsveckan. Bestämde mig för att sitta på balkongen istället, så himla skönt att man numera kan sitta ute utan att behöva frysa ihjäl! 

Ska nog ta och göra i ordning lite mat nu. Känns inte som att mina strepsils dämpar hungern så värst mycket.. 

At least it's made with love



Klockan är knappt 10 och jag är helt slut? Grabbarna åkte hem för ett tag sen, vi rundar nog av lördagskvällen här hemma med lite gott och en film. Försökte mig på en marängsviss också, gick sådär men god var den och made with love ;) 

En lugn lördag i soffan är i alla fall precis vad jag behöver! Hostar bara mer och mer för varje minut som går.. 

Lördag!



Haha jag måste bara berätta.. Efter frukosten imorse bar jag ner lillen till lekplatsen. Satte honom i en gunga vilket han stormtrivdes i och så mitt i allting så somnar han! Hahaha övergången där alltså.. Gick från att skratta högt till att somna under en minut. 

Aja, hej på er! Åkte in till stan en stund, köpte mig en glass och satte mig i solen och läste. Converse och ljusa jeans är väl ändå signs of spring om jag får säga det själv! Hela 13 grader idag enligt väderprognosen när jag tittade sist.

Ikväll blir det qualitytime med familjen except the parents, brorsan och Zorro (haha bara du som saknas natta!) är nämligen här på besök! Blir väl hämtmat och lite gott. 

Ha en fin lördag!! Puss å kram!

En ångestfri fredag




Fredag hurrni! Min, som i vanlig ordning, day off from work. Är galet nöjd då jag aldrig i hela mitt liv skulle vilja sitta på kontoret en dag som denna, haha. 

Kom hem helt utslagen igår, åt middag och pratade om dagen med någon jag älskar med hela mitt hjärta och kom på hur fin just den studen var, att bara sitta vid köksbordet med en dämpad belysning och pratade om hur dagen varit. Sedan slog vi på en film och jag lyckades förvånansvärt att somna (för det händer ju aldrig........), till mitt försvar är jag faktiskt någon form av sjuk. Vaknade tusen gånger för att jag fick plötsliga hostattacker. 

Imorse var jag uppe vid 8 (!!!!!!!!) och sedan åkte jag och mötte upp en mycket saknad kompiiiis. Sol, sol, sol hela dagen så vi passade på att äta årets första glass utomhus och sedan en lunch på det. Good day so far! Ikväll blir det middag med Jonas. En jävligt bra fredag det här! 

Hoppas att ni också njuter av en solig fredag! Puss! 

Onsdag!





Insåg för någon timme sen att det redan är onsdag idag!? Inte långt kvar till helg med andra ord! 
 
Hej förresten! Åkte in till stan tidigt imorse (alla tider innan 12 är tidigt för mig) och mötte upp Micke för lite käk, precis som alltid haha. Lite jobb på den här dagen och så är onsdag förbi. Längtar redan tills jag får sova..

Våffeldagen



Och det här var det närmsta en våffla jag kom, haha. Vi hade en göra-egen-glasstrut-maskin som är allt annat än en våffelmaskin så man får ta vad man har.. ;p Skönt att komma hem till lite käk efter en lång dag i alla fall! 

Endast jobb som stod på schemat en tisdag som denna (eller ja, nu är det i och för sig onsdag but still), alltid kul att få träffa kollegorna! Vad vore ett jobb utan ett par jävligt sköna kollegor? 

Nu måste jag sova, är sjukt trött!? Och förmodligen lite sjuk. Börjar åka på någon sjukdom känns det som, så det är väl lika bra att sova bort det innan det hinner bryter ut. Hpppas att ni fått äta många (riktiga) våfflor. PUSS!

Basic from Cubus




Var inne en sväng på Cubus och sprang (bokstavligt talat) förbi dessa snyggingar. Var så klart tvungen att vända för att titta, känna och testa, haha! Finns i olika färger och går på 99 spänn styck. Ett riktigt kap då dom var sjukt sköna! 

Sam Smith





Bra röst och bra låtar. Det här om något är bra för öronen, om inte för hela själen.

22/3



Idag tog jag äntligen tag i saker som jag borde ha gjort för länge sen! Jag har faktiskt inte haft någon ork till att ta tag i saker och ting för att jag går igenom en rätt skitig period in life just nu och det tär på en mentalt, rejält. Att göra saker som vanligtvis är kul är numera mindre kul, mycket känns rent ut sagt som ett helvete och att ta tag i saker som egentligen är rätt viktiga är helt enkelt anything but prio 1. Vet inte hur många timmar av denna vecka jag legat nergrävd i soffan under täcket, skitit i allt och bara låtit film efter film rulla på för att dämpa tystnaden som gör mig helt koko.

Samtidigt som det ibland blir för jobbigt med all tystnad blir det emellanåt rätt skönt. Ingen som tjatar på att man måste städa, tvätta och plocka undan efter sig utan man gör allting exakt när man vill. Så efter att lägenheten sett skitig ut ett tag kommer det helt plötsligt dagar då man tar sig själv i kragen och kliver ur soffan.

Idag tog jag tag i disken för att jag inte hade en enda ren tallrik och inga rena glas kvar, tvätt, dammsugning osv osv. Sedan drog jag på mig en svart liten klänning, kletade på lite smink och åkte iväg och firade Felix tillsammans med ett trevligt gäng! Vi gav honom Coco pops och mjölk i födelsedagspresent, sjukaste jag gett bort i födelsedagspresent till någon som fyllt mer än 20 hahaha. 

Too much snow



Kom en fet snöstorm out of nowhere i veckan, mitt i mars och nu är det bara slask vilket är tusen gånger värre än snö!? Vad hände med våren? Borde inte den vara här nu? Får vi ens en vår i år? 

Tänk om vi går från vinter straight to summer.. Haha fan vad deprimerande det skulle vara. Tänk snö i april/maj. Nej, så får det inte vara. Spring, come out, come out wherever you are! ASAP!! 

Riktig jävla svensk husmanskost


Kålpudding med potatis som en första måltid på 24 timmar satt finfint måste jag säga. Så himla gott med husmanskost! En annan femma att det hela tog drygt en timme att göra och en kvart att äta...

Nu ska jag ta igen det senaste avsnittet av efterlyst. Blir alltid lika arg på samhället när jag ser på programmet. Tappar hoppet om mänskligheten i drygt en timme.

Hoppas att ni har det bra i alla fall! Bättre uppdatering och svar på era kommentarer kommer! PUSS



Så jävla korkade idéer när man inte har ett helt hjärta




Pink



En söndag



Jag har sett på för många förutsägbara kärleksfilmer hela dagen. Film efter film. Samma historia, om och om igen. Man har sett det förr men man ser det igen, igen, igen och igen. Bara för att det ser så fint ut när folk i slutändan får varandra. 

Om inte en film visas på tvskärmen så landar jag i Fornis värld om hur fint det är att vara kär, att våga chansa och ge hela sig själv till en annan människa, hur all den fina kärleken kan vända på en sekund och hur ont det plötsligt gör i varenda cell i kroppen när den personen väl krossar hela dig i tusen bitar. Då ska man lära sig att bygga upp sig själv från grunden för att sedan med tiden våga falla handlöst in i kärleken igen efter att hela kroppen gått itu. Hur ska man egentligen våga chansa på nytt när man vet hur ont det kan göra? Det är som att veta att man kan gå sönder men ändå ge sig in i det. Det är fan modigt.

Förutom ett gäng kärleksfilmer har jag hunnit ta en promenad i vårsolen även om det var jävligt kallt. Bara gått, gått, gått och gått utan att egentligen veta var jag ska. Ingen destination och vägen kan jag inte ens utan jag bara går, gör ibland en sväng åt ett håll och sen vid nästa korsning en sväng åt andra hållet.  

På tal om lite kärlek så vill jag höja mina vänner till skyarna. Fan vad jag älskar dom! Sättet dom lyckas lyfta mig på genom att bara ringa mitt i natten för att kolla läget och skickar sms fyllda med kärlek med jämna mellanrum. Det är ren kärlek. 

Saturday



Idag fick jag vakna upp till ett fint sms. Och det kändes ju bra! Som vanligt känns ett litet fint sms jävligt bra när man är långt ifrån, för det är ju trots allt det enda verktyget man har. 

Bestämde mig för att ha en riktig slappardag i soffan since the weather is fucked up anyway. Och sedan somnade jag om, vaknade inte förän vid 17 igen.. 

Det blev stuvade makaroner och tydligen brända falukorvar till middag. Sen slog jag på 12 years a slave efter att ha hört mycket bra om filmen, 20 minuter sen pallade inte mitt psyke mer haha. Så jävla hemska scener. Har ni sett den? 

Bakade istället, åt halva smeten och resterande i ugnen. Ikväll har jag bestämt mig för att ha ett vännermaraton, låta avsnitt efter avsnitt rulla på och bara leva in i en helt annan värld. Thank god for netflix! 

Hoppas ni har en fin lördagskväll iaf! Och släng iväg sms till någon ni älskar. Så värt det. Puss!  

Snapshots

 
Hej bloggis!! Jag har varit så jävla dålig på att blogga.. Och ännu sämre på att svara på era kommentarer... Men alla korten på borden! Jag har helt enkelt valt att göra annat men nu ska jag faktiskt sätta mig ner och svara på era kommentarer i lugn och ro, för en gångs skull. Haha!
 
Förutom jobb har jag till mestadels av veckan hängt med Micke, gått långa och sköna promenader i vårsolen (ryktas förövrigt om att det ska snöa i helgen!? Nej tack till det), käkat gott och så har jag till och med hunnit att glida längs marken och lyckats skrapa fram blod lite här och var, haha ett sånt jävla klantarsel men jag kan ju inte sluta skratta nu i efterhand.
 
Jag och Vidar traskade nämligen från jobbet och var glada över att äntligen ha klarat av den sista arbetsdagen för veckan när vi plötsligt ser hur tåget åker förbi oss.. Vi tittar på varandra och fattar att det är just i det ögonblicket vi ska börja springa så vi kutar som om det vore det sista tåget för i år och när vi redan har bråttom ska jag såklart snubbla, flyga vad det kändes som ett par meter och sedan landa för att bli ett med marken.. Haha, kliver raskt upp och ser hur förvånad Vidar är, själv hör jag mig själv skrika "SPRIIIIIIING!!!!!", fort som fan fortsätter vi mot tåget och när jag väl kommer in där och står det typ skrivet "hej-kom-och-hjälp-mig" i pannan på mig. Finns nog inte en enda av mina vänner som inte har jävligt mycket skadeglädje i sig för inte fan fanns det en enda som inte skratta ihjäl sig när historien kom fram.. Den bjuder jag på, haha.
 
Förresten måste jag tipsa er om Cubus halsdukar som finns ute i butik nu. Jag har länge varit ute efter en vit och hittade den perfekta för 179kr, finns förmodligen i en eller två färger till men så värda priset.

13/3



God morgon! Hur har ni det? Vad gör ni? Mår ni bra? 

Gör inte så jävla mycket på dagarna så det finns inte så mycket roligt att skriva om här på bloggen. 

Sover jävla konstigt gör jag i alla fall, här om dagen vaknade jag vid 5, bestämde mig för att dricka en iskall cola och kollade på ett par avsnitt av Simpsons på tv.. Haha who does that?! Får säga som den skrikande alkoholisten på bussen sa igår, "jag gör det bara för att jag kan!"

Idag var jag faktiskt uppe halv 9! Känns mycket roligare att kliva upp tidigt när solen lyser, annars vill man bara dra täcket för huvudet tusen gånger om.

Igår bestämde jag för att ta vara på vädret, så jag åkte in till gamla stan och bara gick i flera timmar. Så jävla skönt! Bäst att ta vara på solen för man vet aldrig med Sveriges väder.. Sedan fick vi jobba till världens finaste utsikt och när jag kom hem städade jag hela lägenheten så jag somnade helt utslagen. 

Blir pannkakor till frulle idag, brände precis en så jag lär sluta blogga. Hörs!!

11 mars



Våren är på ingång och nu är det fan på riktigt! Man kan inte vara annat än glad när solen tittar fram. Jag åkte i princip direkt till jobbet när jag kom fram till Stockholm efter en skön bussresa igår, sedan åt jag och slocknade i soffan som vanligt. 

Efter att ha vaknat och somnat om ett flertal gånger imorse så klev jag upp strax innan 11. Så jävla drygt att inte kunna sova en hel natt utan att behöva vakna upp tusen gånger... Mötte i alla fall upp Micke för lunch och hängde med honom ute i solen hela dagen innan jag åkte vidare till jobbet. En riktigt jävla bra dag faktiskt! Sitter just nu på tunnelbanan hem och klurar i vanlig ordning på vad jag ska äta ikväll... 

När lycka känns i hela kroppen

 


Igår bestämde jag mig för att lägga ner allting ett tag för att bara njuta av allting. Jag spenderades kvällen hos mina favoriter som jag inte fått träffa på alldeles för länge, åt god mat, såg finalen av mello som resten av Sverige och trängdes i soffan med mina gosisar! Då ville jag fan stanna tiden ett tag.
 
Sedan blev det läggdags för det trötta gänget som kanske borde ha varit piggast av alla.. Imorse vaknade jag upp bredvid mitt hjärta och det finns nästan ingenting bättre än att få somna och vakna upp bredvid någon man älskar och som älskar en tilbaka med hela sitt hjärta. Vi var uppe strax innan 9 (!!!) för att väcka namnsdagsmannen med frukost på sängen (GRATTIS TB!!), glad blev han och tur var väl det! Och sedan har vi bara tagit dagen som den kommit. Dränkt vår paj med bär, suttit ute och njutit av solen under klarblå himmel och bara varit med varandra. Fler av såna här dagar thank you very much. 
 
En riktigt jävla bra helg har det varit! Precis vad jag behövde, bara spenderat tid med människor jag älskar! Nu ska jag njuta allt vad jag kan innan jag tar mitt pick och pack och rullar tillbaka mot storstaden. Hoppas ni hade en awesome helg! 

Fyra från dom senaste 24




Just nu är jag ganska så jävla lycklig. Och OM jag uppskattar det. Efter att ha kastats rakt in i en motvind där psyket nästan kollapsat är det lättare att njuta av dom bättre dagarna. Kommer på mig själv att vara so damn happy från den stunden jag vaknar upp av att höra min grannes musik genom väggen i min helt egna säng, i mitt helt egna rum och med min helt egna bästis bredvid. Och så en klarblå himmel på det! It's like 2008 all over again med vårkänslor som börjar rulla in. Och så hör jag barnen som skriker sig hesa utanför fönstret, stör mig lika mycket på det som jag saknat det men det får mig ju att inse, I'm officially home. Och att grannen smsar och vill ha mat får mig verkligen att inse att jag är hemma för inte fan har jag kontakt med grannarna i Stockholm haha. 

Ledsen för uppdateringen förresten! Vad har ni missat då? Inte mycket. Jobbade på som vanligt i veckan, hängde med Mary i Stockholm på fredagen innan jag fick stressa fram och tillbaka till centralen för att hinna med bussen hem, väl framme blir jag upplockad av bästis och vi började såklart kvällen med en matkoma hos mamma. 

Sedan in mot stan, förbi pitchers, circus för att hälsa på killarna bakom djbåset och all star för ett par drinkar. Möter upp Kevin, John med flickvän och fortsätter på pitchers tills stängning. Fulla och extremt glada gör vi en beställning på subway innan vi kallar in en taxi och rullar hemåt. Slutet gott, allting gott! Hade ni en bra fredag!? 

5 måsten i väskan

 
Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter min kamera när jag ser kvalitén på den här bilden! Man är väl en aning korkad om man glömmer den på andra sidan jordklotet men den här gången hade jag tur och numera ligger den i trygga händer hemma hos pappa. Snart är vi återförenade och då ska ni få bättre bilder!
 
Här är i alla fall 5 måsten på vad som måste finnas i mina väska. Läppstiftet är ifrån viva la diva, heter summer queen och har nummer 91! Jag vet inte hur många gånger jag lyckats tappa bort den lilla tuben. Hur många andra jag än testat har jag alltid kommit tillbaka till den här, förr eller senare återförenas vi på ett eller annat sätt. Så tips till er som gillar nudefärgade läppar!

9 peppande citat en måndag

 

Min låtsasfru

 
Ikväll såg jag min låtsasfru som gick på trean, har ni sett den? Det kan ha varit den första filmen med Adams Sandlers som jag lyckades ta mig igenom utan att somna och faktiskt tyckte om! Efter min extremt gråa söndag var det skönt att få leva sig in i en annan värld och koppla bort allt annat för ett tag. En film som fick mig att skratta och som innehöll både humor och kärlek. Sevärd!
 
Förresten så har jag lagt märke till att det inte längre bara är mina vänner som läser min blogg haha, utan på senaste tiden har statistiken hela tiden ökat och ett flertal kommentarer ramlar in dagligen. Det gör mig väldigt glad ska ni veta!

Gratis terapi


Vill aldrig att den här boken ska ta slut, en av anledningarna till varför jag inte vill läsa så himla mycket i den. Det är bokstavligen gratis terapi för mig. Har någon av er läst den? Om inte, köp den och läs den. Så himla värt varenda krona! Vem behöver något annat när man har Michaela Forni? 

The black skirt

The black skirt
 
Tröjor från Monki & Londonlovesla // Boots från Newlook // Kjol från Bodycentral // Bustiers från Runwaydreamz // Jefferu cambell från Revolveclothing // Läppstift och nagellack från NARS
 
Den lilla svarta kjolen är ett av nyckelplaggen som bara måste finnas i varje tjejs garderob! Enligt mig dårå. Ett perfekt plagg för i princip alla tillfällen, går att både klä upp och ner. Till vardags älskar jag hur man kan matcha kjolen till någon snygg oversize tröja, kanske något med färg eller bara något med ett coolt tryck? Till det ett par snygga boots och så är man fit for fight!
 
Och sen till kvällen kan man enkelt byta ut tröjan mot någon snygg bustier, lägga fokus på accessoarer, smink och hår och byta ut bootsen mot ett par snygga klackar. And then.. Let the night begin!
 
Hur matchar ni den lilla svarta kjolen?

En sån söndag



Idag känner jag mig full, nästintill overwhelmed with feelings som jag inte längre kan sätta ord på. Man känner en sak, som leder till nästa, som i sin tur leder till nästa och till slut känns det som alla känslor mixat ihop sig och allt är bara en jävla röra. The silence gets way to loud, man bär på mer känslor än vad man egentligen orkar och morgondagen känns som en evighet bort.

Hur underbart det än är att må bra, tror jag att det är viktigt att våga känna efter och låta det ta den tid det tar när livet fuckar upp. Vara ärlig mot sig själv och förstå att det är okej att ha ont, gråta, skrika och allt som hör till när man är en frustrerad jävel. 

Dom här dagarna när man inte har ork till att göra någonting och att bara ta ett par steg till toaletten känns som ett jävla marathon kommer man aldrig undan med för det är så livet fungerar. Ibland mår man skitbra och ibland mår man skitdåligt. 

Idag tänker jag bara äta pizza och sitta i soffan och glo på tv. 

Hoppas ni har en finare söndag! 

21

 
Idag fyller en av mina favoriter år! 21 år och för mig blir du bara mer och mer underbar för varje dag som går.  Jag är så himla glad för att du finns i mitt liv och för att jag får vara en del av ditt liv! Det finns inga ord som kan beskriva dig, men en sak är säker och det är att jag är så jäkla tacksam för att det finns människor som du. Jag önskar det fanns tusen till för då hade vi haft en fantastisk värld. Jag kan inte räkna hur många gånger du lyckats sätta ett léende på mina läppar och det är jag glad för, för ingen kan få mig att skratta som du.
 
- En kille som within a second kan få mig att må bra och vilja kriga på genom allt i livet. Och det är såna här vänner man ska ha! Vänner som pushar, lyfter och ger energi!
 

Ett avslut på februari

 
Igår kom bästis hit! Det blev inte alls som planerat, men det blev bra ändå! Vi började med att se ett par filmer innan vi kickade igång kvällens bravader. Vi bestämde oss för att åka in till gamla stan för att svepa ett par drinkar till skön musik och avslutade kvällen med ett traditionellt besök på donken innan vi bestämde oss för att åka hem.
 
Vi hade en riktigt bra kväll och bytte säkert sällskap minst fyra gånger.. Men kul var det! Folk (dom flesta) är alltid så jävla roliga med en eller två droppar alkohol i sig. Idag vaknade jag upp med en bula i pannan, så att så kan det gå! Men trots det blev det ett bra avslut på februari! Tänk att det redan är mars nu, helt sjukt vad fort tiden går!!
 
Hade ni en bra fredag?


RSS 2.0