1 January 2014


Klockan är 07.50 här och vi har ännu inte ramlat innanför hotelldörren.. Det kanske förklarar vår nyårsnatt en del. Yolo. Får berätta mer sen, är helt död.

Jag tänkte bara kika in lite snabbt och önska er i Sverige ett riktigt gott nytt år!! Fira nu in det nya året riktigt ordentligt! PUSS

The weekend



HEJ vänner! 

Jag har haft en fet helg mitt ute i ingenstans utan internet. Amazing that we survived. Vi var ett gäng på 14 pers som åkte ut till en lägenhet över helgen och besökte massa olika vingårdar och hade vinprovning med start kl 10.00... Sedan rundade vi av lördagsnatten med grill, just dance tävlingar och en massa skratt until too late men det var det värt. 

Nu har vi landat på hotell numero dos och internet är god damn slow så det tar år att ladda upp bilder. Det kostar så mycket också så man måste snåla som fan. Heartbreaking. 

Men annars är det amazing här. Vill stanna?! Aja, tills vidare. Ha det!

Ps. Hi Nik! 

01.10 am

 
Hur har ni det mina vänner? Jag har det helt underbart och jag önskar att alla kunde få chansen att åka till Australien för att uppleva miljön och hela faderullan med egna ögon för allting är så jävla häftigt och fint. Kämpade som fan med att hålla ögonen öppna när vi satt i bilen på väg mot restaurangen tidigare ikväll för att jag inte ville missa något..... Något jag fick sota för under middagen. Men jag summerar min kväll med ett ord: matkoma. Hade jag haft byxor på mig hade jag fått knäppa upp knappen och dra ner gylften för att kunna andas. Ville till och med lägga mig raklång på golvet och sova direkt efter maten. 
 
Imorgon bitti ska vi åka på en roadtrip mot hunter valley, så jag borde väl sova. Min systemkamera ligger i resväskan hos brorsan för tillfället så att jag knäpper än så länge mest bilder med min g12 och kommer göra det under dagarna vi bor där borta också. Men det är bättre än inget. Ska försöka filma också så ni kan få en liten filmsnuttis.
 
Nu tänker jag utnyttja mina timmar av internet som jag nyligen köpt. Dagens kids, går inte en dag utan internet... Vet ej om det är bra eller dåligt men men. Soliga och svettiga kramar till er alla. PUSS!

Market city

 
 
 
 
 
 
Var hälsad mina barn! Vi var uppe vid fem imorse.. Omöjligt att somna om. Jetlaged or what? Det var rätt grått och trist när vi vaknade men det klarnade upp ganska fort och sedan dess har vi sprungit runt i shorts och linne med solbrillorna på huvudet och lökat sönder i solen. 
 
Vi började dagen med att gå en runda genom China town och sedan har vi hängt i Market city, en stor galleria med saleskyltar i varenda butik. Helt galet mycket folk överallt vilket resulterade i att vi tappade bort varandra minst tio gånger. Shoppingen här har ett asbra utbud
 
Nu ska jag packa lite, sedan ta en dusch innan jag dränks i mitt egna svett och göra mig i ordning för ikväll. Imorgon åker vi vidare mot hunters valley. Det kommer nog bli askul!
 
Puss å kram

We are in Aussie!

 
Nu har vi äntligen laddat och checkat in på hotellet! Vilken jävla flygtur.. Jag ligger helt utslagen i sängen, i mitten bredvid två favoriter och är redo för att sova, igen. Klockan är snart halv 1 här så jag ska försöka anpassa min dygnsrytm innan man får årets jetlag.....
 
Hoppas att ni hade en fin jul tillsammans med nära och kära och blev rejält bortskämda. Kram!

Singapore!



Hej vänner! Hur har er jul varit? Vi är i Singapore nu och väntar på nästa flyg mot Aussie. Allt gick bra och jag var lugnare än förväntat, satt ensam och splittrad från familjen men hamnade som tur bredvid ett trevligt resesällskap så det underlättade! 

Time to check in! Ha det! 

24 december

bild från december 2012
 
Jag misstänker att jag inte är den enda som vill ha en vit jul. Jul = snö men tydligen inte i år. Och tur är väl det, för som ni vet åker jag mot varmare breddgrader idag och jag skulle på riktigt gråta om jag hade behövt sätta mig på ett plan på julafton när snön ligger fint på marken och glittrar i mörkret. Är det skadeglädje jag känner? Mycket, mycket möjligt mina vänner. Nu är det bara svinkallt och grått så jag ger mig med nöje av även om jag älskat julen så länge jag kan minnas.
 
Jag lovade ju er att breaka en nyhet innan jag ger mig av. Som ni vet hoppade jag av min kurs i London tidigare än förväntat och har sedan dess bott och jobbat i Helsingborg vilket har varit väldigt kul då jag har haft turen på min sida och fått jobba med väldigt bra arbetskollegor, men nyår är på g och jag är redo för lite nytt. Alla är redo för något nytt när nyår närmar sig. In med det nya och ut med det gamla. Därför har jag bestämt mig för att gå vidare i livet och flytta igen. Den här gången till Stockholm! Jag är SÅ nöjd över det här beslutet och tror faktiskt att jag kommer trivas riktigt bra. Det är ingenting jag har planerat länge, faktum är att det kom ganska spontant men spontant är bäst och jag är säker på att det kommer vara en bra början på det nya året.

Innan jag rundar av vill jag passa på att önska er en riktigt god jul och ett vackert nyår! Ska göra mitt bästa gällande uppdateringen när jag väl landat! Ha det! 

Och jag som hatar att flyga

 
Vilken söndag! Jag är helt slut trots att både jag och lilleman sov fram till halv ett. Det tar på krafterna att hänga med småbarn, ni som har småsyskon osv vet mycket väl vad jag talar om.
 
Förutom en massa lek har vi pyntat granen, bakat saffransbullar och glöggat till sent på kvällen. Nästan för sent. Jag som har ett flyg att passa och måste upp vid 6.. Har inte räknat ut hur många timmar det tar att åka till Australien för jag får jag det konkret uträknat kommer jag vilja begå självmord men så bokar jag in ännu ett flyg för att det var billigare än sj:s jävla tågbiljetter. Och jag som hatar att flyga.

REUNION


Vilken obeskrivlig lycka jag känner för den här kvällen. Känns som om det var igår jag mötte den här tjejen i korridoren på skolan, i London. Och idag ses vi för första gången på svensk mark. Det känns som jag känt den här tjejen i tusen år. En riktig pingla!

Vi bestämde oss för att catcha upp och käka på Vapiano, sedan tog vi ett par drinkar på after med ett trevligt sällskap. En riktig bra kväll lördagskväll här i Stockholm. Ska bli ruggigt skönt att få lägga sig ner och sova..... 

Det är typ dags att dra

Alltså, vad fort den här veckan har gått. Min vecka här hemma är över och det har varit så kul att få krama om alla goa vänner, sett fina bilder på dom som varit på balen och strosat längs gator man väl känner till. Nu är resväskan full med blommiga klänningar, pastellfärgade toppar och klackskor för sena utekvällar. Ikväll beger jag mig till Stockholm för lite häng med lillkillen, några drinkar med en fin tjej och sedan flyger jag vidare till Australien på tisdag. Men innan dess ska jag se till att breaka lite nyheter för er! 
 
Nu är det bråttom. Vi hörs!

Kapitel

 
"Jag undrar hur det kommer se ut när allt är över. När alla kapitel är skrivna. Vilka som återkommer sida efter sida och vilka som försvinner utan förklaring."

Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar


Uppdatering från en pigg och glad tjej. Not. Jag blev kvar i huvudstaden över natten och kom hem någon gång på eftermiddagen idag. Lite häng med ett par härliga tjejer och sedan mötte jag upp Sebbe och Alex för en liten utekväll. Som vanligt håller man inte alls ihop med sitt sällskap, man springer fram och tillbaka bland olika sällskap och hejade på var och annan person, ni vet hur det är. 

Vi började på pitchers, svängde förbi hedrliga Pluto som va the same sen jag var där sist, samma människor, samma låtar och samma stämning, och gick sedan tillbaka till Pitchers. Vi avslutade kvällen på donken och jag tror inte donken har smakat så gott på länge. Det var i alla fall så jävla kul att få träffa så många kompisar!! Gick (!!!) hem med sällskap och kände konstigt nog lite ånger. Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar.. Men våga är inte alltid lätt. Landade i sängen för ett litet tag sen och här vill jag ligga den kommande veckan..

Igenkända ansikten och lyckorus



Hej vänner! Hur har ni det? Jag har det amaziiiiiing. Borta bra, hemma bäst. Jag har hunnit landa på hemmaplan sen vi hördes sist, sett igenkända ansikten och fått krama om goa vänner so far. Lycka i hög grad när man får krama om människor man älskar.

Sitter för tillfället på tåget mot Stockholm för lite spännande grejer. Jag har faktiskt lite att berätta för er men tar det lite längre fram när allt är spikat. Jag ska även hinna gosa med min lilla prins och återförenas with a London pal! Bra dag. Hann till och med, av en slump få krama om Vendela imorse när min plan bara var att köpa något litet att äta. Gjorde min morgon! Det här med igenkända ansikten, varma kramar och ett lyckorus i kroppen. Det är grejer det.

Victoria's secret fashion show


15 december

 
Wäää. Satt ju nyss och skrev inlägget i fredags.. Helgen har gått fort, väldigt fort. Be careful what u wish for typ. Det har varit askul att jobba och igår kändes det som att mina fötter fick känna av studentnatten för en andra gång, och det var inte skönt ska jag säga. Landade i sängen halv 4 och somnade så fort jag blundade. Alltid lika skönt att slippa själva processen until you fall asleep. 
 
Eftersom att vi har ett födelsedagsbarn här hemma började vi morgonen med en mysig frukost och till lunch as she wished for, en smörgåstårta. Sedan blev det lite bowling och så rundade vi av kvällen med en sista familjemiddag för i år, åtminstone här i kylan. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg! 

Somewhere over 2 am

 
Kalla mig döden. Ni vet känslan man känner när man sätter sig ner efter att ha sprungit som en kossa hela dan? Känner så nu. Jobbet var över förväntan, det flöt på och jag måste säga att elva timmar gick fort, mycket tack vare alla sköna artister som fick stället att gunga! 
 
Sedan var ett gäng som rundade av i garderoben, det kändes skönt efter en fartfylld. Mindre skönt att det öste ner regn på vägen hem, kände mig som en dränkt babian och såg även så ut. Typ. 
 
Imorgon har jag av någon konstig anledning gått med på ett pass på tolv timmar..... God
 
Men men. Det underlättar med bra arbetskollegor! 

Snapshots

 
Var hälsad den mest stressade helgen på flera månader! Fyfan vilken turbulent vecka det har varit... Hjärnan har fått jobba i högvarv och jag känner SÅHÄR just nu. För en gångs skull vill jag att helgen ska gå fort, jävligt fort. 
 
Igår var jag och lunchade på Haket tillsammans med ett av mina syskon, sedan blindfoldade jag henne through the city för en liten överraskning. Hon blev minst sagt nöjd! Hoppas jag. Jag jobbar både idag och imorgon, elva timmar på varje pass men det ryktas om att bland annat Agnes, Loreen, Darin och Timbaktu kommer så förhoppningsvis leverar dom skön livemusik som får elva timmar att kännas som... Mindre än elva timmar. Må jag med min dåliga hörsel bara höra vad som önskas av alla gäster. På söndag ska vi hinna med mycken, den ser stressig ut so far men lite födelsedagsfirande ska vi hinna med. 
 
Vi hörs när vi hörs! Ha en fet helg!

Om att älska

 
 
"Kärlek är människans heroin, man är bara nöjd när man får känna ruset. All annan tid är längtan efter ruset eller förtvivlan när det har gått över."
 
 

10 nyårsklänningar

 
Dresses for the new year!
 
 
 
 
 
 1. Missguided // 2. Zara // 3 & 4. Topshop // 5. Motelrocks // 6 & 7. Ivyrevel // 8. Madlady // 9 & 10. Rebecca Stella for Nelly 
 
Jag vet inte hur många av er det är som har en nyårsklänning redo för nyår men jag antar att dom flesta fortfarande är på jakt efter en även om det är ett litet tag kvar. Ja, killar, det tar tid att hitta the perfect one och ja, jag önskar ibland (rätt ofta faktiskt) att jag vore kille, dels för att killmodet är så jävla snyggt men också för att killar inte behöver lägga ner lika mycket tid på en outfit som tjejer. 
 
Jag tycker i alla fall att every lady on this earth förtjänar att fira in varje nyår med en klänning som glittrar i mörkret. Det finns inget som heter för mycket glitter eller paljetter när det kommer till nyår. Just do what Rihanna says and shine bright like a diamooooond

Även om solen går ner så kommer den att gå upp igen

 
Hola mi amigos! What's up? Jag sitter och njuter av min lediga helg! Nästa blir minst sagt lugn.... Må det inte komma en till storm bara. Förra gången det var storm bröts en fet gren av från trädet utanför och landade mitt på gatan och sen kom Sven med djävulsvindar. Jag vet inte hur ni har haft det men här var det KAOS. Bilar som välte, översvämning och så haglade det stora vita kulor som gjorde APONT!!!! Vafan var det liksom, kändes som om snöade snöbollar. Höll mig inne så mycket som möjligt men när jag väl klev utanför porten flög jag som en liten plastpåse i en virvelvind. Och sen så hörde jag att folk dött? Whaaaat! Det räcker Sven.
 
Nu ligger det i alla fall liiiite snö på marken, mest slask... Mindre kul, mindre kul. Den mysigaste månaden under vinterhalvåret är lätt december för mig, alla laddar inför julen med massa ljus och alla webbshoppar fylls på med fina och glittriga klänningar inför nyår. På tal om det, vill ni ha tips på lite nyårsklänningar? Kanske kan knåpa ihop ett litet collage. Nu ska jag luta mig tillbaka och fortsätta se på prison break, snart säsong 4!! 
 
Justja, Cassie hälsar!

5 december



Ni tjejer vet hur dyrt det är att testa sig fram för att hitta produkter som passar ens hy och som även ger ett bra resultat. Nuxe ansiktsprodukter är numera den nya serien jag använder mig av, och för en gångs skull tror jag att jag har hittat något som jag kommer hålla fast vid! Det jag gillar med NUXE är såklart att produkterna innehåller naturliga ämnen vilket gör att dom är väldigt snälla mot huden och det känns helt jävla fantastiskt in da face. Dom kostar lite mer, men det är värt varenda krona för ni anar inte hur mycket skit det finns i dom lite billigare varianterna, MEN man använder såklart det som man känner passar en bäst. 
 
The cleansing milk tuben (den första) rensar mycket på ytan och är väldigt praktisk då det går att vrida på "pumpen" och därmed "låsa" så att det inte pumpas ut automatiskt när man typ, reser.. Och så kommer man fram och det ligger rengöringsmjölk i hela resväskan. Självmordsscenario. 
 
Den andra är en gel som jobbar mer på djupet och öppnar upp porerna så den kan man använda i t-zonen nu på vintern och sedan i hela ansiktet på sommaren. Mucho bra. Sedan är det en toner, olja och ansiktskräm. Oljan finns i en större förpackning och går på ca 300kr, men det är ju väldigt praktiskt att ha en liten med sig när man ska ut och ska resa så en mini är i dagsläget precis vad jag behöver! 

"Det var för länge sen för att ens komma ihåg"

 
Ligger raklång i sängen, i mörkret med Melissa Horns fina stämma i hörlurarna. Det är ingen som gör jobbet så bra som henne! 

Livet är rätt fint ändå, ta vara på era love ones! 

Nuxe Paris

 
Bara dom högre makterna ovan vet hur många apotek jag har besökt för att hitta produkter från Nuxe. Känner till ett apotek som säljer deras produkter här nere och sen fanns det tydligen ett apotek som sålde dom i Västerås och det var på Hälla :) :)
 
Tänkte jag skulle visa och berätta lite mer kring vad som finns i påsen imorgon. 
Mvh den hemlighetsfulla

Dress up

 
Om förhoppningsvis inte så många dagar dumpar den här mucho muchoooo fina klänningen ner i brevlådan. Ja, mucho är typ det enda jag kan på spanska.. OCH caballo. Ni kan ju förstå hur kommunikationen var mellan mig och min icke-engelsk-talande-spanjor-roomie var. Ingen kommunikation alls :) :) Både första och andra roomien var spanjorer, men som tur var den första master of english and maps så hon ledde mig överallt, thank God. Jag såg ju hur det gick när vi fick splittras och jag kom to the no-english-speaking-girl, well jag kan kort sagt säga att jag inte alltid åkte rätt. 
 
Back to the dress. Synd att jag ej ska ta studenten igen...... Men jag ska nog kunna klura ut ett tillfälle to wear this one. 

Julklappar under 500-lappen

 
gift for girls
 
smink från nars och bobbi brown // parfym från ralph lauren // ansiktsprodukter från clinique // produkter för kroppen från "I love.." // plånböcker från michael kors // iphonecases från brandymelvilleusa och hm // flowerbomb kroppsolja och ljus från viktor&rolf // t-shirt från aeropostale // mössa från cogles // halsband från only // ring från missselfridge
 
 
 
gift for boys
skor från vans // korthållare från connox // skjorta och helsvart jacka från nelly // tröja, halsduk, kallingar och phone case från hugo boss // mössor från nudie // jacka med vita detaljer och klocka från river island // parfym från ralph lauren // hörlurar från wesc

Var hälsad mina barn! Eftersom julen närmar sig tänkte jag att jag kunde dämpa er köpa-presenter-ångest since I'm the master of gifts........... Vem försöker jag lura? Jag är sämst på att köpa presenter. Därför skjuter jag ju alltid på det till sista minuten. Lika stressigt varennda år. Men det brukar lösa sig, något år fick en familjemedlem mandariner :) :) 
 
Här ovan har ni i alla fall lite tips på vad ni kan köpa till era love ones för under 500 riksdaler. Till tjejer går det alltid hem med accessoarer och beautythings, för er som vill köra på ett säkert kort. Och till killar vågar jag inte säga något för vem fan vet vad dom vill ha egentligen........... Har man inte en enda krona kan man alltid ge gosiga kramar eller en och annan teckning, det brukar gå hem hos speciellt föräldrar och mor-/farföräldrar och sen drar man bara "det är tanken som räknas!". Börja för guds (och din.. och för den som ska få presenten) skull i god tid! Lycka till!

Första advent

 
Det är söndag, första december OCH första advent!!!!! Ultimata mysdagen........ för alla som har någon att mysa med så att säga. Till er som har det, grattis :) :) :) Själv har jag spenderat dagen i all ära med scofield och gänget. Man vet att man kollat på ett par avsnitt när man börjar drömma om att man är en av fångarna som lyckats rymma och försöker hitta ett lugnt ställe där man kan slå sig ner utan att behöva tänka på att man är efterlyst i hela landet. Passande nog, så börjar vissa tydligen fira nyår i förskott och fyrverkerierna blir till pistolskott i mina drömmar. Ännu värre att jag lekte att jag var en av fångarna och låtsades skjuta min syster utanför pappas jobb.. god why am I even telling you guys this? Inte okej någonstans.... Vi avslutade kvällen med lite gott i alla fall så jag är nöjd.
 
Nu ska jag fortsätta försöka ge Veronica dåligt samvete, eller mordhota henne.
Mvh, den nya medlemmen i fox river 8.


RSS 2.0