03.13




Det är verkligen inte kul att vara utan en cykel när det är sommar! Idag känns det som om jag har gått jorden runt och svettats ihjääääääl. Mina ben känns som spagetti atm. 

Imorse blev det häng hos Jocke i solen innan jag gick in till stan för en riktigt trevlig kväll med en fin vän. Vi satte oss på Kajen och pratade i flera timmar innan vi rörde oss in mot stan för lite dryck. Efter många om och men bestämde vi oss för att sitta på Folkets uteservering. Der är så himla härligt med sommarkvällar och uteserveringar! Och bra vänner. Och alkohol. Och så vidare. Sedan mötte jag upp ett gäng härliga tjejer på BOB (hello elajna, I've missed you and I love you) innan jag gick vidare och mötte grabbgänget. 

Det känns som att det var jävligt länge sen jag gick hem när det var mörkt... Det var ingen höjdare även om killarna var schyssta och gick med men sista biten själv kändes som en mil genom en kolsvart slog haha.. Nej hurni, nu har jag sett att det kommit ut nya avsnitt av catfish!!!! Måste se innan jag slocknar.

Hoppas att ni har haft en otroligt fin helg! Vad har ni gjort för kul? 

Take a moment and realize how blessed you are

 
 
Hej vänner! Hade ni en bra fredag? Fyfan vad fort fredagen gick! Trots att jag somnade vid halv 5 på fredagsmorgonen efter ett flera timmars långt samtal klev jag upp när klockan ringde vid 9 (igår) imorse, snörade på mig skorna, gick till Löga och mötte upp världens bästa kompis. Vi hängde i solen hela dagen, snackade skit, åt mat och bara njöt! Let every day of summer be like this, thank you very much. En sån här dag vill man ha minst en gång varje vecka året om, när man mår så pass bra att till och med det som vanligtvis brukar göra ont inte ens känns längre.

Mot kvällen åkte vi iväg och kikade på konsert och sedan åkte jag iväg för filmkväll hos M. Är verkligen blessed to have awesome people i mitt liv. Så. Himla. Tacksam. 

When I love someone, I love them all the way


Hej bloggisen! Det har varit full rulle hela dagen, efter att ha varit på "lillebrorsans" teater (så himla duktiga barn är!?) så åkte jag vidare till Kevin och hängde i solen . Sedan upptäckte jag att cykel numero dos hade blivit stulen, min andra cykel på mindre än en vecka alltså så det var bara att gå hela vägen hem. Som tur var det varmt så det gjorde inte mig så mycket tills jag fick skavsår och fick gå hem i strumpor..
 
Imorgon ska jag ha en heldag med världens bästa vän i solen. Så, tills vi hörs nästa gång kan ni få lyssna på Timeflies sköna låt! PUSS!

21 maj

 
 
 
Hej bloggisen! NU är fan sommaren här och jag hoppas att den är här för att stanna!! Jävligt varmt för att vara Sverige och det hurrar jag för! Igår kom världens bästa vän över och sedan satte vi oss i solen hela dagen. SÅ SKÖNT. Inga måsten, inga bekymmer, bara en par tjejer i solen. Sedan spenderade jag och mamma hela kvällen på balkongen och åt massa gott.
 
Idag ska jag på "lillebrorsans" teater med familjen, sedan hänga med Kevin så vi hörs ikväll! PUSS! 
 


"Det slog gnistor mellan våra ögon, det brann eldar som vi hade tänt

Ändå gick vi skilda vägar, låtsades som om ingenting hänt"  



00.50

 
Det allra första jag såg när jag vaknade imorse var en närbild på Vendela med dubbelhaka som ringde mig haha, också ett fint sätt att vakna upp på! Vi bestämde oss för ses över en fika och snacka lite skit. Och även om vi fick sällskap efter sällskap så känns det SÅ SKÖNT att spontant kunna få träffa någon som står en nära och få snacka av sig eftersom att vi inte hinner ses så himla ofta längre. En fika är en sån där liten sak man alltid tog för givet förut men som man uppskattar tusen gånger mer så här ett år efter studenten och alla har sina egna liv.
 
Och sen insåg jag att min cykel blivit snodd. Kanske smällen man får ta när man lämnar den på stan över helgen.  Nu är det läggdags, vi hörs imorgon!   
 

One little roadtrip

 
 
 
God morgon, tänkte jag säga men det är ju långt ifrån morgon! Borde säga godnatt för att det känns som att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Idag åkte vi på en liten roadtrip för att släppa av två lyckostar som lämnar landet för ett soligt Spanien i en vecka. Fem tjejer och över två timmar att döda i en bil resulterar i mycket musik och falsk sång haha! 
 
.. Och tre hungriga tjejer som ska åka hela vägen tillbaka till ett regnigt Västerås igen. Notera att klockan redan hunnit bli 4 på eftermiddagen. Vi satt och bokstavligen planera ut vad vi skulle beställa på donken och när vi väl, efter väldigt mycket problem på vägen kliver ur bilen, går in mot stan i Nyköping och ska äta så visar det sig att dom lagt ner donken inne i stan och att närmsta ligger en bra bit bort. Haha, kändes inte som att det kunde bli så mycket värre i den stunden men det kunde det! Man ba come on!! Google maps visade en fucked up beskrivning och vi åkte helt fel både en och två gånger men till slut så! Vi slog på stort när vi ÄNTLIGEN hittat rätt och åkte hela vägen hem mätta och belåtna! Det är sjukt hur trött man blir av att bara åka bil, är nog inte den enda som sover gott i natt. En härlig dag med fina vänner iaf! 
 
NU somnar jag. Puss!

Söndag

 
Hej bloggen! Tänk att helgen redan är över.. Vad har ni gjort? Det blev en lugn fredag och en mindre lugn lördag för mig. Jag och paddan bestämde oss för att gå ut en sväng igår och det slutade med att jag gick barfota hem genom stan lagom till soluppgången. Vi snackar sommarkänslor när man kan gå hem från krogen utan att frysa ihjäl och när det är ljust ute! 
 
Klev innanför dörren vid 5 imorse och somnade nog inte förän en timme efter så jag unnade mig en rejäl sovmorgon! Sedan spenderade jag dagen i solen, lagom sliten med Andreas Moes sköna stämma i öronen och när molnen bestämde sig för att ta över hela stan slog jag mig ner i soffan och umgicks med fina vänner. What's up with the weather? Pendlar mellan strålande sol och regn varje dag känns det som?
 
Hoppas att ni har haft en fantastisk helg i alla fall! Ska avrunda helgen med en feelgood film innan jag lägger mig. Imorgon bär det av på en roadtrip med ett par härliga tjejer! Tusen pussar och kramar för fina kommentarer och för att ni kikar in trots dålig uppdatering. Ni är bäst!

 
It hurts like you've crashed from above when it's true love

 

15.05.14

 
Hej vänner! Vad gör ni? Jag har precic avslutat ett långt och oväntat samtal med Johan som pratade om allt ifrån juridik till potatisar haha! Och någon gång under samtalets gång insåg jag att det faktiskt är fredag imorgon!? Where did the week go!? Helgen här helgen är både planerad och oplanderad men hur det än blir så är jag övertygad om att det blir grymt så helgen, du är välkommen! 
 
Känns bokstavligt talat som om jag har gjort allt och ingenting den här vecka. Har i alla fall hunnit nöta en hel säsong av Catfish the tv show som jag är heeeelt besatt av! Tittar jag inte på det så pratar jag om det, och pratar jag inte om det så hoppas jag att någon annan ska ta upp ämnet så jag kan få en anledning till att prata om det hahaha! Har ni sett det? Man får sig verkligen en tankeställare!
 
Idag blev det i alla fall en lunch och en runda med bästis på stan. Sex timmar kändes av någon anledning som sex dagar, båda gick och gäspade på vägen hem som två 10 åringar. Fick världens smoothieryck och beslutsångest (HEJ VERONICA!) när jag väl skulle mixa alla bär och grejer så det fick bli två olika. Trevlig information såhär på kvällskvisten.. Nu måste jag ta mig i kragen och kliva ur min grannes extremt sköna soffa och röra mig hemåt, puss!

Snapshots

 
HEJ! Vad jag har saknat er och bloggen!!
 
Förra veckan var veckan från helvetet för mig, kändes som 7 dagar förvandlats till 7 år och som om kroppen skulle trilla ur balans och vara ur funktion lagom till söndagskvällen men jag överlevde och jag är SÅ tacksam för mina vänner, min familj och för att jag har väldigt fina bloggläsare!! Mitt bland alla gråa moln kan man se solen om man tittar noga! Det har trillat in förvånansvärt många, fina kommentarer, mail och sms med uplifting words som fått mig att ens undra för någon minut om näthat ens existerar, haha.. Tack, tack, tack och tack hurni!
 
Det är väl såhär livet är, det går upp och ner men det går. Jag tror att det är minst lika nyttigt och väldigt viktigt att every now and then tillåta sig själv att vara ledsen, upprörd, trasig och allt det mindre roliga ett tag som att vara glad. Viktigt att tillåta sig själv att känna det mindre bra för att sedan uppskatta all form av glädje igen. 
 
Jag har blivit ordentligt ompysslad av både mig själv och mina nära och kära den här helgen! Jag bestämde mig själv för att göra det bästa av situationen, värre kändes det som om det inte kunde bli och att inte göra någonting alls fanns inte med på kartan. Jag har fått vakna upp i världens tryggaste famn, klippt håret fint och fräscht, målat naglarna i en sommrig färg, relaxat ett bra tag i ett varmt bad där det kändes som om jag skrubbade bort allt det negativa och unnat mig materiell lycka. Snacka om att ladda om batterierna på bästa sätt! 
 
Idag vaknade jag upp till ett par väldigt bra nyheter och kickade igång veckan tillsammans med bästis! Efter ett viktigt samtal där jag trodde att jag pratade med någon heeeeelt annan än den jag pratade med (svara aldrig i telefon nyvaken) bestämde vi oss svänga förbi sjukhuset och hälsa på en kompis och sedan var vi unga och dumma hela kvällen tillsammans med ett par killkompisar. FÖR glada en måndagskväll gick vi sedan hem i mörkret med skön musik och avrundade natten i köket tillsammans med mamma där vi skrattade oss igenom en och annan timme. Det är ganska häftigt om man tänker efter, hur snabbt livet kan vända. Man ska nog ta vara på både bra och dåliga stunder, that's life.
 
Okej, oj, det börjar bli ljust nu.. Kanske ska sova. PUSS!!

10.05.14

 
Hej vänner! Hoppas ni hade en fin fredag och inledde helgen med något kul! 
 
Jag tänker lägga bloggen åt sidan över helgen och try to be as productive as possible, or not at all. Vi får helt enkelt se vad kroppen känner för. Tänker i alla fall spendera helgen med människor jag älskar och som pushar mig framåt i denna motvind så jag packar väskan, rullar vidare och återkommer när allting lugnat ner sig för en stund. Kind of what I need right now. Livet vore ju inte så himla mycket utan sina vänner, så snälla, snälla, snälla, ta hand om varandra, ha en fantastisk helg och så hörs vi sen! PUSS!

You feeling me?

 
It's probably nothing but it feels like the whole world to me
 

En femtiolapp

 
UPDATE! Nu skiter vi i alla priser som står i inlägget gällande min garderobsrensning, 50kr på alla plagg exklusive frakt!! Klicka HÄR för att komma till inlägget! PUSS!
 

16.51

 
 
"Im just trying to find a way to say happy birthday... Without the happy"
 
 

Meningen med livet

 
 
Det är för det mesta såhär man hittar mig now a days, liggandes i sängen med en serie som avsnitt efter avsnitt rullar på både dag och natt tillsammans med en burk marshmallow fluff i högsta hugg (känns det som). Hur kan jag ha missat!? Den lilla burken är ju meningen med livet och nej, inget fluff på något himla bröd utan en sked direkt i! Haha. 
 
Har varit en jobbig vecka för kropp och själ, gått på medicin som fått mig att sova som ett barn både dag och natt för att man blir så jääkla trött. Vädret är inte så himla uppiggande heller om man säger så.. Tusen nyanser av grått och det regnar konstant så det känns som att det är meningen att man ska ligga inne och se serie efter serie. Idag lyckades jag i alla fall kliva utanför min dörr, hängt med bästis och överraskat min fina granne med en mysig middag. Vad har annars hänt? Jo, en födelsedagslunch och en överraskning för någon jag älskar med hela mitt hjärta som fick mig att gråta as the crybaby I am när jag såg reaktionen haha.. Nu ska jag lägga mig i fosterställning och kolla på pll, sen sova. Godnatt hurrni!

Cravings

From Zara

03.14

 
Okej att det skulle vara dåligt väder igår men snö?! Man ba come on! Aja, jag hoppas att ni hade en trevlig valborg, det hade jag! 
 
Jag var väl varken pigg eller fräsch när jag vaknade imorse men precis som jag och bästis planerat när vi trötta och dödshungriga gick hem någon gång vid fyra i kylan så åkte vi raka vägen till Erikslund när vi hade vaknat till liv för att äta vår efterlängtade kebab, haha! Passade på att kika lite i butikerna när vi ändå var där och utöver det känns det inte som att jag har gjort så himla mycket, druckit mammas goda lemondricka och ätit popcorn. Hela dagen har bara känts som en söndag!? Lite mindfuck att helgen väntar runt hörnet! En sväng förbi läkaren är vad som väntas tidigt imorgon så jag borde nog sova nu. Godnatt! 

01.05.14

 
Det kanske är meningen att man faller isär för att sedan kunna bli hel igen


RSS 2.0