30 juli

 
1 shopbob // 2 austique // 3 monki // 4 journelle // 5 HM

Hej bloggen! Här är det en sliten tjej som uppdaterar! Var som vanligt ute och sprang en bra bit imorse, mulet men OJ vad skönt! Nu är kroppen på g så jag får försöka att hålla igång och inte vila för då vet vi alla vad som händer..
 
Har ni haft en bra dag? Jag har fått håret klippt och shoppat en hel del så det här har med andra ord varit en bra dag! Jag tror aldrig att jag har shoppat så mycket underkläder under en och samma gång som jag gjorde idag men det är sånt där tråkigt (och välbehövligt) som man inte alls vill spendera pengar på.. Fast det är inte mycket som slår känslan man får med nya underkläder. Feelin me gurls? Underkläder är kul. Och fint. Är på jakt efter en snygg i spets likt dom ovan men av det jag sett hittills så nja.. Någon av er som har bra tips på where to find them?
 
Nej hurni, ska se det nya avsnittet av PLL och sen sova! Natti!
 

 

And it's hard. The days just seems so dark. The moon, the stars are nothing without you. 
Your touch, your skin. Where do I begin? No words can explain the way I'm missing you. 
Deny this emptiness. This hole that I'm inside, these tears. They tell their own story.
 You told me not to cry when you were gone but the feeling's overwhelming it's much too strong. 
Can I lay by your side? Next to you and make sure you're alright? I'll take care of you.
 I don't want to be here if I can't be with you tonight.

 

 


16.05

 
sports bra 1, 2 and 3 zalando // sports bra 4 nelly // black shorts kohls // pink shorts zalando // yellow shorts only // blue shorts HM // pink shoes // black shoes // nike water bottle kohls // pink water bottle tillys
 
Hej bloggen! I brist på bilder och outfits blir det en del kollage men jag tycker faktiskt dom är roliga! Hehe.. Springer till största delen runt i träningskläder ändå så det är inte mycket ni missar.
 
När det väl kommer till träning är jag en riktig periodare, börjar jag träna kör jag som fan men vilar jag en dag så "vilar jag upp mig" det kommande halvåret. Typ. Imorse var jag ute och sprang! Sjukt härligt men EXTREMT svettigt. Att springa är my all time favourite thing to do när det kommer till träning och träning ska ju vara kul!
 
Tycker det är viktigt att träna för att man mår bra av det, tycker det är roligt och inte på grund av all sorters hets från sociala medier. Alla kroppar är olika och det är meningen att vi ska se olika ut. Varför skämmas, egentligen? Lite fett här och där, yolo liksom. Inget man inte sett förut. Det skulle vara så jävla tråkigt om alla kroppar såg likadana ut på stranden, like what the fuck. 
 
Jag HATAR faktiskt gym och allting som har med styrketräning att göra. Tycker det är roligt kanske en gång om året. Har gett gymmet en och annan chans men det ser mest ut som att jag gått vilse once I've stepped inside. Trots att båda mina knän inte riktigt fungerar som dom alltid ska så tycker jag att det är SÅ kul att springa. Skönt alla dagar på året oavsett årstid och det bästa? Det är gratis! Haha tycker dessutom att det är roligare att få träna och samtidigt få vistas ute i naturen än i ett svettigt och illaluktande gym ;p
 
Gillar ni att träna? Hur håller ni igång motivationen? Tell me!

11:06

 
kimono chicnova // sunhat netaporter // sunglasses rayban // bikni 1 // bikni 2 // bikini 3

God morgon! Har liggat och degat kvar sedan jag vakna vilket till sin förvåning var för nästan två timmar sen. Hur skönt som helst att bara få ligga kvar i sängen och sträcka lite på sig. 
 
Hade gärna velat springa ner till stranden för sol och bad for the rest of the day men jag ska ta en kalldusch för att vakna till och sedan jobba lite. I vanlig ordning är det alltid mycket i början på veckan!
 
Vad ska ni göra idag?

Söndag


Hej bloggen!! Ligger i matkoma och har beslutsångest. Imorse började vi dagen med en fet brunch! Nybakta scones, smoothies, bacon, plättar, äggröra och hela köret fanns på bordet.

Nu undrar jag om jag ska gå ut och ta en prommis i värmen till stranden eller om jag ska ligga kvar i rummet när det för första gången är svalt här inne. Nej, ska nog ta och ta ut min extremt trötta och roliga humor på min stackars kusin. Hoppas ni har en bra söndag! Puss! 

MUS

 
Har på senaste tiden införskaffat mig lite nytt från MUS. Jävligt svårt att få en rättvis färg på allting but I'm telling you, they're gorgeous. Dom två översta (på första bilden) är två cybereyeshadows som är högpigmenterade, hårdare pressat än dom vanliga vilket gör dom lite krämigare i konsistensen. SJUKT lätt att arbeta med!
 
Dom tre övriga är tre eyedusts och dom är väldigt glittriga som ni ser. Jag kommer nog applicera dessa över the cybereyeshadows eller någon annan skugga som är lite mattare ifall jag vill shine bright like a diamond. Or just to make sure I wont get lost at the club or so. Nejmen, dom är riktigt fina och det här är materiell lycka på hög nivå! Någon av er som testat dessa? Är faktiskt riktigt taggad på att få testa dom!
 
135kr respektive 145kr styck går dom på, finns i alla MUS-butiker och Kicks! Spring och köp!

01:23

 
Sitter och lyssnar på Timeflies "all the way" och tänker på mina gals som jag älskar av hela mitt hjärta. Det är fint och lite skrämmande på samma gång hur man kan påverka någon annans mående. Dom här tjejerna kan få mig att skratta alla dagar i veckan och det finns inget i världen jag skulle byta ut mot dom. Många (kanske för många) gånger när jag dumt nog varit ledsen över en kille, asså what? Ärligt, it's not even worth to be sad over a dude, what da hell, having these amazing gals slår alla killar alla dagar på året. Det är bara såna här obeskrivligt bra tjejer och bra vänskaper som växer trots att man inte hörs eller ses varje dag. Man gläds med och åt varandra, pushar varandra när en kille kommer in i bilden och fuckar upp ens hjärna och älskar ovillkorligt. Utan tvekan världens bästa tjejer som förtjänar det bästa dygnet runt, året om. Love you doubleinfinity!!

Sandaler

 
Ni har väl inte missat dessa sandaler som är en av sommarens heta skotrender? Egentligen, rätt feta. Frihet för fötterna. Någon av er som hakat på trenden? Vad tycker ni?
 
Hej förresten! Hur mår ni? Jag mår bra, sitter i skrivandes stund och pratar med Johan, världens bästa Johan. Ska försöka hinna se ett par avsnitt av mordern family innan jag lägger också, ett väldigt bra avslut på denna kväll med andra ord. Sov gott! 

22:58

 
 
 
 
t-shirt monki //  levis etsy // skirt newlook // shors monki // jacket netaporter // sunglasses bloomingdales
 
Sitter och drömmer mig bort till nya klädesplagg. Kliar i mina shoppingfingrar efter att jag sett en hel drös höstkollektioner! Höstkläder är mums mums men än är det fortfarande sommar så fortsätt med bara ben och bruna kroppar. 

Tänkte ge lite inspo på hur man kan matcha den vita oversized tshirten som alla förmodligen har någonstans i sin garderob. Och som dom flesta som känner mig vet så är jag less is more rent klädmässigt och hade nog slängt på jackan till kallare sommarnätter, till allt förutom kjolen. Eller kanske den också, vem vet?
 
Hur skulle ni matcha?

21 juli

 
Uptäckte imorse, precis innan jag skulle iväg till jobbet att jag inte ett enda par rena shorts kvar. Dags att tvätta? Or buy new ones. Tror jag slängde ner tre par shorts och två par träningsshorts.. Ok om man ska bort en vecka, mindre ok om det är flera veckor. Heja mig och packning! Men det löste sig!
 
Igår spenderade vi i princip hela eftermiddagen på stranden med massa ost, kex och gosaker. Tog inga bilder? Var tvungen att ägna all min tid åt att bättra på brännan och att bada emellanåt för att det var så jäkla varmt?! Har alltid kopplat den svenska sommaren till regn men nu när den varit som bäst och det faktiskt har varit strålande sol i flera veckor  *peppar peppar* känner jag att jag älskar den svenska sommaren!! 
 
Hur har ni det? Har ni bra väder?

12:53

 
 
 
 
Hej på er! Jag tänkte bjuda på ett par outfitbilder innan jag sticker ner till stranden och bättrar på brännan. Bättre fokus har väl funnits men det får bli som det blir när man knäpper bilder on your own. Det är strålande sol och hela 28 grader idag så det vore synd att sitta inne! 
 
Vi hörs sen! Puss!

The other woman


Tja bloggen! Efter en väldigt konstig lördag avslutade jag kvällen i soffan med "the other woman" som kom ut för inte så länge sen och jag älskade den!? En riktig feel-good-girl-power-film. En typisk mariafilm med andra ord. 

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Blue shirt, black skirt

 
 
 
Hur länge sen var det jag bjöd på en rätt bra outfitbild egentligen? Ska försöka bättra mig på den fronten! Vill ju ge er bra bilder och kläder är ju något vi alla tycker om!

Vad ska ni göra idag? Jag ska försöka göra en pasta carbonara, sen blir det nog jobb och ett par timmars strandhäng!  

Välkommen helgen!

 
 
Hej bloggen! Efter lite jobb imorse unnade jag mig en lunch i solen och sedan gjorde jag min debut på systemet! Jag kände mig för en gångs skull vuxen, placerad i en vuxen värld till allra högsta grad.. Typ. Har alltid känt mig så jävla liten inne i den butiken när man fått följa med mamma som en liten svans. Vad finns det mer att längta till? 15, 18 och 20 känns som åldrarna man smålängtade till för att det kommer en och annan fördel med åldern men nu då? 
 
Fick förövrigt en väldigt fin present idag som kommer sitta fint på handleden from now on och som kommer påminna mig om hur fina människor jag har i mitt liv. Önskar jag kunde samla alla på en öde ö och ta en skön selfie.
 
Vad har ni för er ikväll? Take care and be kind. Puss!

23.54

 
Voila! Meningen var att det skulle bli någon typ av budapestrulle men mina kanter blev lite för hårda så det gick inte att rulla ihop den helt och hållet, haha. Det blir alltid något som går snett för mig när det är egengjord marräng inblandat. Gott blev det iaf och det är huvudsaken! Det var även sjukt enkelt att göra och tar inte så värst lång tid, perfekt för oss mindre skillade i köket! 
 
Sen måste jag passa på att erkänna och be om ursäkt för att jag är den segaste människan på att svara på era kommentarer! Läser varenda en och blir alltid lika glad när ni tar er tid för att skriva men tänker alltid att "jag svarar ikväll" men så går tiden jävligt fort!? Ska ta tag i saken och svara på allting innan jag lägger mig och förbättra mig!
 
Till Moa som undrade vart klänningen jag hade på mig här, kommer ifrån så är den från Gina! PUSS!

17.07.14

 
Hej bloggen! Fick något "vill-baka-ryck" så att så fick det bli. Har inte bakat på länge känns det som och det är väl för att min plats i köket kanske inte är den bästa i matlagnings- eller bakningssyfte. 
 
Det blev i alla fall en bra promenad till stranden idag igen och jag funderar starkt på att simma imorgon istället för att gå eftersom det var sjukt svettigt. Men.. "Jag vill se din svett" som Niello skulle säga. Nu måste jag återgå till bakningen, återkommer med ett resultat!

16.07.14


Tja bloggen! Idag startade jag dagen med en joggingtur till och längs stranden i solen! Det måste vara ett av dom bästa sätten att kunna starta en dag på. Ska försöka göra det till en vana och ta tillfälle i akt innan jag åker hem och inann höstmörkret kommer. 

Passade på ta en snabb vända på stan då jag took a day off from work. Jag måste tipsa er om läppceratet som luktar så jävla gott och faktiskt funkar riktigt bra! Naturliga ämnen och hela köret så bättre blir det inte, finns nog i alla hälsokostbutiker! 

Nej, nu ska jag fortsätta se på "the lunchbox", har ni sett den? En indisk film vars man får fel matlåda och sedan börjar brevväxla med frun som lagar maten via matlådan. Väldigt bra faktiskt!  

16.54


"What l miss the most, is talking up all night. We laughed until we cried"


14.07.14



Thousand thoughts at night.. Ni kanske känner igen er? Hjärnan lär jobba i högvarv dom här sömnlösa nätterna. 

Har inte så himla mycket att skriva om, råkade kvadda en bil igår men anser att det var den andra förarens fel då hon var dum nog och försökte köra om när det inte fanns någon plats att köra om på, so she have herself to blame there även om hon med glädje la skulden på mig, haha.

..... Aaanyway! Ni missade väl inte finalen idag? Antar att det inte bara var jag och Johan som kände att en dusch efter den matchen skulle vara välbehövligt? Satt och lökade ner hela sofan. Förtjänad vinst för tyskarna! Nu ska jag försöka sova! Natti! 

13.28

 
text och bild uppdaterad //
 
Ni förstår inte lyckan när jag fick denna leverans! Sitter som en smäck och är så jävla snygga (bekväma med för den delen) att jag dör. Helnöjd! En annan femma är väl att det ser ut som att jag har pretty big feet men men. Det var jävliiiigt svårt att få tag på dom men när jag väl hittade dom var det en beställning utan tvekan. Dom kommer användas flitigt varvat med vansen!
 
Hej förresten! Sitter på el autobus mot Stockholm iklädd i en svart klänning som är långärmad i denna extrema värme och badar lite i mitt eget svett. Ungefär så. Har ett par timmar att döda i huvudstaden innan jag rullar vidare så jag ska nog passa på att träffa en efterlängtad Johan. Finns inga ord för hur glad den killen alltid får mig att bli! 
 
Tredje säsongen på Bachelor pad nu! Ska nöta heeeela vägen. En resa på typ 10 timmar är inte så jävla kul när man reser ensam liksom. Men men, hoppas ni njuter av det fina vädret och blir bruna och fina! Puss! 

08.07.14

 
 
Long time, no see! Hur mår ni!? Här är läget finfint, har sakta men säkert börjat nöta Bachelor pad som är en astöntig men extremt underhållande realityserie och vi alla vet hur det blir när man hittar en serie. Man kör all in, dag och natt och i princip en säsong/dag.. Igår bockade jag av säsong 1 och slocknade runt 8 på morgonen. Vaknade tidigare än förväntat och kunde njuta av dagen i solen på balkongen, mamma har nämligen tagit fram hängmattan och det är rena drömmen dom dagar Sverige bjuder på sol! 

Vad har ni haft för er? Det var Power meet i helgen och jag hade en riktigt tung (hahaha hej quan!) helg. Tror att jag lyckades skratta mig igenom hela kvällen tillsammans med riktigt sköna tjejer!

Det har varit så himla kul att få ha spenderat en längre tid här hemma med alla vänner och mami, har nog inte varit hemma såhär länge sedan jag tog studenten. Imorgon åker jag i alla fall vidare och har som vanligt skjutit på packningen to the very last minute. Har packat halva resväskan och prioriterat BP, hahaha. Är inne på säsong 3 inom några minuter och inser att my social life must be damaged....... Haha, äh packningen får jag ta tag i imorgon. Är helt insatt i dramat! Vuxna människor som beter sig som barnrumpor, how can you not be obsessed?!





Vaniljkakor fyllda med kärlek

 
 
Fick världens sötsug för ett par timmar sen och det var jävligt länge sen jag baka så why not? Vaniljkakor fyllda med nutella fick det bli då dom är bland det lättaste som finns att göra och tar dessutom inte alls lång tid! 
 
Klockan är för tillfället 03.53 exakt och när ni läser det här ligger jag förmodligen och sover. God morgon på er i alla fall! Vad ska ni hitta på idag? Jag ska iväg på en shoppingrunda med mamma och det känns som att jag borde vara relativt utvilad inför det så frågan är vad jag gör uppe just nu?

Afire love


"Darling, hold me in your arms the way you did last night
And we'll lie in sight for a little while, he wrote
I could look into your eyes until the sun comes up
And we're wrapped in light, in life, in love

Put your open lips on mine and slowly let them shut
For they're designed to be together, oh
With your body next to mine our hearts will beat as one
And we're set alight, we're afire love"


RSS 2.0