04.51


Oj oj oj vilken fin helg jag har haft! Hej förresten! Det har, som alla i Västerås vet, varit festival i helgen med god mat, skön musik och proppfullt med människor på gatorna och det gillar vi väl, alltid kul när något händer i staden!

I torsdags tog jag faktiskt min langososkuld (utan räkor och rom dock) och det var goooodie! Har ni käkat det? Vad tycker ni? Jag skulle aldrig kunna äta mer än en, would probably throw up. På tal om att spy.. Alla som känner mig vet att jag avskyr allt som har med öl att göra och jag skulle inte ens dricka en flaska om jag fick en tusing men av någon anledning var jag dum nog och drack en klunk idag, ville spy samma sekund jag svalde och vill nog fortfarande spy. FYFAN. Cred to all the ones who drinks beer.....

Över till något roligare! Igår blev jag omhändertagen av mina fina tjejer who brought me to Tabban och bjöd på middag, drinkar och hela köret. Nöjd tjej I must say! Synd att ALLA bilder blev suddiga och killen som tog, tog seriöst 44 bilder.. Glad var jag iaf. Anyway! Promenerade i vanlig ordning hem någon gång där på morgonen, som tur med sällskap den här gången men att jag aldrig lär mig att det aldrig är kul att gå hem efter 03.00! Aja, det blev en lugn kväll tillsammans med Fatifati idag fram tills midnatt då jag spontant fick ryck och ville gå ut och så fick det bli! Är jävligt nöjd då jag hade en riiiiktigt rolig kväll! Men nuuuuu ska jag nog slå på en dålig rulle och somna till den! PUSS! 

Lumene

 
 
 
Jag älskar natural code serien från Lumene! En dröm för oss som gillar nude lips. Luktar för det första fantastiskt gott och sitter som en smäck på läpparna. Dessa ligger på en delad och rättvis förstaplats med viva la divas läppstift som är riktigt svårslagn Har ni testat något ifrån denna serie? 

01.15


".. And deep down I know this never works but you can lay with me so it doesn't hurt"
 
Alltså helt ärligt nu, säg något tillfälle Sam Smiths stämma inte passar in? Fyfan vad man känner igen sig i varenda sång. Han om någon kan verkligen få det sorgsna att låta fint, riktigt jävla fint. Den killen och Andreas Moe, kan lyssna på deras röst alla dagar i veckan, dygnet runt. Perfekt nu när jag är sängliggandes och undrar hur mycket snor en människokropp producerar egentligen? Ja, det är weird thoughts at night. Either that or reaaaaally really deep ones.... 
 
Hej förresten! Igår bestämde jag mig för att sova borta och vaknade upp typ, sjuk!? Näsan har under hela dagen varit antingen täppt som fan eller så har jag fått snyta mig stup i kvarten och så 10 nysningar i rad på det.. Efter en heldag på stan med bästis och en middag med grannen (burger king, alla vet hur glammiga middagar jag bjuder på) somnade jag skönt i hennes soffa. Och nu, efter att ha torterat stackars Mustafa med min fantastiska natthumor tänker jag ge serien Castle en chans, sedan sova och hoppas på att jag vaknar upp betydligt mycket friskare imorgon. Natti  ♥

21.06.14

 
Halloj! Här är det slitet läge! Jag tror att jag har fått 5-6 timmars sömn sammanlagt dom senaste två dygnen, så nu är jag i stort behov av sömn för att bli människa igen och gärna en pasta carbonara... Mums vad gott. 
 
Igår var det festligheter i huvudstaden och jag hade SÅ kul! Jag hade på mig min nya klänning som var väldigt praktisk då det bjöds på både en mat- och dessertbuffe (ni kan ju förstå om man åt som en gris), massa sång och dans och självklart små grodorna runt vår lilla midsommarstång som man lugnt kan säga var en one of a kind..  Firar ni midsommar? Vad gjorde ni för kul igår? 

14.06.20





Glad midsommar! Jag sitter på bussen mot Stockholm efter alldeles för lite sömn i natt men har världens goaste busschaufför, sitter och ler för mig själv när han pratar haha! 

Men herregud vilka fina birthday wishes jag fick igår! Alla fina meddelanden och telefonsamtal, fick mitt lilla hjärta att bulta i 320 av glädje. I mean, att folk lägger ner tid på att skriva till lilla mig, wow I'm like.. Who paid you to do that? Är SÅ HIMLA JÄVLA glad för att jag har så fina människor i mitt liv! 

Vi samlades ett gäng tjejer och käkade tapas på Indigo igårkväll och sedan avslutade jag natten med Kevin och Emil och traskade glatt (barfota, att jag aldrig lär mig) hem lagom till soluppgången. 

Nej hurni, om jag fortsätter sitta här och skriva spyr jag inom 5. Vi hörs! Och ha en fantastisk midsommar! Kör ba köööööör

19th of june

 
Hej på er! Det här med daglig uppdatering var väl inte riktigt min grej.. Jag har inget minne av vad jag gjort på senaste tiden känns det som.. I helgen hängde jag i Stockholm med familjen, en utgång med ett par härliga tjejer, en tidig födelsedagsfrukost på sängen med härliga morgonstämmor och en och annan shoppingrunda och så var helgen över.
 
Igår blev det en spontan utgång, vi mötte upp ett härligt gäng som så fint sjöng in min födelsedag vid 12-slaget! Hade, smart as I am, förträngt att det var en vardag då varje dag känns som helg nu för tiden och missat att sista bussen går strax innan 12 så det var bara att traska hem! Helt sjukt att man är redan är förbi tonåren.. Feelin' old as shit. Ne hurni, det är fint att vara 20! Nu blir det lite kvalitetstid med mami innan jag möter upp ett par fina vänner för middag ikväll. Ska försöka få lite bilder. PUSS!!

A summerday


Zup' bloggen! Igår hängde jag i solen tillsammans med bästis med flera hela dagen. Lökigt värre men jävligt trevligt! Hela 32 grader fick jag höra och jag undrar för en sekund om jag ens är i Sverige? And yes we are för idag regnar det som fan och inget land är bättre än Sverige på att bjuda på alla årstider inom loppet av ett dygn... 

Jag avslutade kvällen med middag på balkongen tillsammans med fina vänner i kvällssolen och sov sedan väldigt gott hela natten. Nu tänker jag luta mig tillbaka i sängen och se avsnitt efter avsnitt av en bra serie då hälsan ligger på minus idag.. Aja, regnar gör det i alla fall utanför så här kan jag ligga med gott samvete!

Vad gör ni idag? Har ni regn? Sol? Snö? Tell me! 

Class(es) of 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästan ett helt år sen man själv sprang ut, hoppade på flaket full och glad, skrek allt vad man hade till allt och alla.. Igår var det ÄNTLIGEN dags för många av mina vänner att göra detsamma! Jag är SÅ stolt, för jag vet att många av er kämpat som riktiga krigare dom senaste veckorna (hej elajnaaa och verro!!!), om inte månaderna. Himla svårt att hinna med allas studentmottagningar men ett stort grattis till alla studenter!

12

 
 
 

Hej bloggen! Sorry för dålig uppdatering men det händer inte så mycket just nu. Eller ja, det händer väl grejer men inte så himla mycket worth writing about. 

Me N' ma ladiez började den här veckan med att åka till Nyköping för att kärleksfullt och högljutt välkomna hem våra tjejer som varit i Spanien. Bruna och glada var dom, vi andra? Mindre bruna, lite väl trötta kanske men glada! Minns jag rätt åkte vi hem lagom till soluppgången och det var SÅ fint men fyfan vad kallt. Skönt att vara samlade igen i alla fall! 

Vad mer har hänt? Har shoppat en del, lyckats införskaffat mig tre par (!!!) skor på en vecka vilket är waaaay 2 much för mig som köper skor, well, låt oss säga ungefär en gång per år typ. Ett liten födelsedagspicknick, häng i solen och ett par drinkar med gott käk en fredagskväll tillsammans med människor som förgyller mitt liv och ett lugnt lördag och söndag och så har sju dagar gått igen. 

Ne, nu ska jag återgå till mitt HP-maraton! Vad har nu gjort i veckan? 


RSS 2.0