God jul!

Och så var denna jul över! Det är alltid fint med jul, man hänger med sina nära och kära och äter tills man spricker. Ger och får julklappar och alla är glada. Kommer ni ihåg när man var liten? Och hela julafton kretsade kring att få julklappar? Jag ville bara känna, klämma och skaka men var alltid tvungen att vänta för att vi skulle till kyrkan först. För första gången kände jag att jag var lyckligt lottad av att bara vara omringad av min familj trots splittrade föräldrar. Inga julklappar var viktiga i år. Det är alltid lite småjobbigt med splittrade föräldrar och högtider, ni som har skilda föräldrar vet vad jag talar om men jag klagar inte! Men i år var det nice att bara vara samlade. Få se glädjen i andras ögon när dom öppnar sina presenter och oj vad jag samlade vuxenpoäng i år känner jag. 
 
Tänk om varje familj kunde få ha en glädjefylld och kärlensfull julafton, om man kunde ta bort alla julaftnar med alkohol och urartade bråk så alla barn kan få vara glada under jul. Det vore väl något? "När julen kommer ska varenda unge vara glad" 
 
Nu ligger alla syskon nedbäddade, glada och jävligt mätta. Tack för att det endast är jul en gång om året. Hoppas att ni har haft en fantastisk jul tillsammans med nära och kära! 

15 december 2014

 
 
 
coat netaporter // turtleneck HM // jeans nordstrom // nike netaporter // YSL-bag YSL // clock gilt // neckless Macys // prada scarve therealreal
 
Hej världens finaste människor! Jag är inte död! Hur är läget med er? Har ni börjat handla julklappar än? HATAR julrushen men är som vanligt ute rätt sent och kommer förmodligen att få stå och trängas med alla människor i butiker och svettas när jag väl tar tag i saken.. På tal om att handla. Jag hade inte tackat nej till att handla lite nya kläder. Det känns som att det var evigheter sen, bokstavligt talat och ni som känner mig borde veta hur jag lider just nu. Vad tycker ni om outfiten ovan? Älskar den gråa kappan nu. Den känns helrätt!
 
Vad har hänt på senaste tiden? Det är inte mycket ni har missat vill jag lova. I vanlig ordning har det varit jobb fem av sju dagar men jag har självfallet hunnit göra lite kul också, som att spendera min tid med världens finaste kille och gjort ett besök i Västerås för att få krama om mina goa vänner. I lördags var jag ute på BMB på första gången på allt för många månader och jag vet inte om jag längtar tillbaka till min festperiod eller om jag bestämt mig för att vara 90 bast varenda helg framöver. Det är skrämmande hur äckligt en del människor beter sig med alkohol i kroppen, någonstans tycker jag att man borde ha lite självkontroll.
 
Det är relativt lugnt på jobbet just nu så jag passar på att ge er en livsuppdatering, sista jobbveckan innan jag får åka till pappa för att fira jul! Nej hurni, nu är det dags att stämpla ut och vinka adjö till resterande kollegor som jobbar kvar till 18!
 
PUSS!


RSS 2.0