A new pair of shorts

 
 
 
Ok, jag vet. Sommaren är typ över, höstkläderna börjar trilla in i butikerna och höstmodet finns överallt men hur snygga är inte mina nya shorts? Världens skönaste material och skinndetaljer på det hela, en klar tia om jag får säga det själv. 
 
Jag hann knäppa dessa bilder innan jag fick riktigt bråttom igår, alltid ute i sista minuten. Hade ni en bra fredag? Min fredag var lugn, gott käk och så fick jag turen att somna och vakna bredvid en fin människa så jag har inte många klagomål att komma med. Dom flesta helgerna har varit rätt lugna dom senaste veckorna, har inte alls känt mig partysugen. Antingen börjar jag bli gammal eller så är festsidan av mig tillbakadragen för att kunna gå loss i London. Time will tell. Bara en vecka kvar, tiden går så gaaaalet fort!!

Ett mirakel från MUS

 
 
Vänner! Inte mycket uppdatering idag heller, skyller på att jag inte haft tillgång till någon dator. Mannen står just nu i köket och lagar mat, han kan sin plats han! Därför kände att det var läge att smita undan och blogga lite. 
 
Jag tänkte bara visa er ett mirakel från make up store, lätt en sån som alla tjejer borde ha. Hjälper mot blanka och oljiga partier osv. En riktig touch up produkt, och vilken tjej behöver inte det? Hoppas ni har en bra fredagskväll, nu blir det gott käk och fångarna på fortet!

Friends are the family you choose

 
Hej vänner! Yesterday killed me. För det första strulade tunnelbanan i Stockholm på grund av en olycka. Tog mig säkert en timme att åka hem till syrran, vilket vanligtvis gå på ca 20 minuter. Vilsen turist, eftersom jag fick byta tunnelbana, tvärbana och Gud vet vad hundra gånger. Med tanke på allting valde jag att ta en taxi till centralen, lätt att vara efterklok när vi väl satt fast i årets bilkö. Ett par minuter innan tåget går springer jag genom centralen som en svettig babian och möter upp Firat. Vi springer som två vilsna apor till tåget och så visar det sig att det är försenat.. Försening efter försening, helt plötsligt bytte dom spår också. Det hela slutade med en försening på 50 minuter. Bra jobbat SJ! 
 
Imorse var jag uppe redan vid 7 för att tvätta (alltså, jag förvånar mig själv) och sedan råkade jag somnade om vilket resulterade i att mina kläder inte hann torkas. Haha. Annars har jag spenderat dagen med mamma, shoppat lite och sedan träffat grabbarna. 
 
Vi hörs imorgon istället! Då ska ni få se på lite shopping osv, puss!

Heading home!

 
Efter ett par sköna veckor i Skåne och helt fantastiska dagar i Stockholm är det dags att röra sig hemåt. Det ska bli så skönt, att få sova i sin egen säng och att få träffa vännerna. Nu ska jag packa det sista, hoppa in i taxin och möta Firat på centralen. Hoppas ni mår bra! PUSS

Lace n' blue

 

Stockholm

 
 
 
Hej vänner! Sorry att det har varit rätt tyst här på bloggen. Jag kände att jag ville ta vara på min sista tid med familjen i Skåne innan jag begav mig norrut. Veckorna gick riktigt fort, nu när jag tänker efter men som vanligt var det ett nöje av att hänga där nere. Nästa gång jag träffar Skånegänget, är vi i ett soligt Australien, på julafton. Det, om något kommer vara riktigt kul! 
 
I fredags tog jag mitt första farväl, sedan tog jag och pappa flyget till Stockholm. Vi flög precis när det var solnedgång och det kan ha varit det finaste jag sett när jag har suttit på ett flygplan, och velat gråta samtidigt. Utöver att vi landat i huvudstaden har helgen bjudit på dop! Aldrig varit på ett dop förut men jäklar vad fint det var. Full rulle hela dagen lång så alla somnade nog mätta och belåtna. Och efter en lång lördag bestämde vi oss för att äta lunch på en japansk restaurang, skeptisk till en början men det var faktiskt väldigt gott! Synd att vi fick stressa ihjäl oss för att hinna till pappas flyg, eftersom han ändå missade det.. Just great. Men jag är för tillfället kvar i huvudstaden, lite närmre hem än vad jag var innan så det känns skönt. Innan det är dags att åka hem hade jag tänkt hinna med lite shopping, trots ett bagage på över 20kg.. 
 
Hoppas ni mår bra iaf! Jag försöker njuta in till det sista av min sommar innan jag sätter mig bakom skolbänken igen. Känns som det har varit en lång och hektisk helg, ska ta och luta mig tillbaka och påbörja gossip girl serien.

Bloggar

Josefin
 
Kenza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bloggtorka som ni kanske märker, tänkte därför tipsa er om mina favoritbloggar! NJUT! 

Halv åtta hos Jenny!

 
 
 
 
... Och helt plötsligt blev det en matblogg.

I guess, I agree.

 

Tjugo i åtta hos A.

 
 
 
 

Love when you're ready, not when you're lonely

 

Halv åtta hos mig

 
 
 
 
Först ut i tävlingen bland syskonskaran var såklart, jag. Skönt att ha det avklarat, känns som jag spenderat halva dagen och hela kvällen i köket. Ser fram emot resten av helgens middagar! Blir en bra sista helg här nere!

Sommaren när den är som bäst..

 
Vid poolen, i solen, med en iskall cola. Det hade varit grejer det.

Torsdag

 
 
Vaknade upp med en positiv inställning till denna torsdag men det vände rätt snabbt. Mår numera bajs och ligger utslagen i soffan. Hoppas på att må bättre imorgon så jag kan träna innan kvällens trevligheter. Min sista fredag i Skåne för sommaren! Man längtar väl hem. 

My London-friend

 
Ett inlägg riktat till mina vänner. När det är dags för London, som säkerligen närmar sig, kommer jag att byta både mobil och nummer. Jag kommer att ha två olika, ett nytt svenskt för att hålla kontakten med er här hemma och såklart ett engelskt nummer. Så, om någon av någon anledning skulle höra av sig till mig på mitt nuvarande nummer under tiden jag är borta, vet ni varför ni inte får något svar. Men tills flytten sker så når ni mig på det numret ni alltid har nått mig på. Puss!
 

Inspiration & quotes

 

Göteborg

 
 
 
 
 
 
 
Det ryktades om en bra restaurang i Göteborg så vi åkte upp dit för middag. Och hur många ställen jag än har ätit på i hela mitt liv, har jag aldrig varit med om liknande.
 
På ena sidan fanns det rått kött, massa skaldjur och grönsaker som man själv fick plocka på en tallrik och sedan ge det till kocken i köket för att låta han wooka ihop allting. Och på andra sidan fanns det massa färdiglagade rätter, sedan fanns det små bord fullt med sushi av olika slag och ett dessertbord. Aldrig varit med om liknande. Och eftersom syrran satt bredvid och sa "valuta för pengarna" varannan minut lät vi kocken wooka ihop en och annan tallrik. 

Bag

 
När vi ändå är inne på lite shopping, väskan. Bra skolinvestering tänker jag eftersom jag sätter mig bakom skolbänken om mindre (!!!!) än en månad. Utöver det, lite nya jeans och t-shirtar.

Makeup from MAC


Malmö

 
 
 
 
 
Kvalitetstid med mina fina syskon i Malmö för lite lunch och shopping i det fina vädret fick denna fredag erbjuda. Fan vad Malmö är vackert. Vi har börjat med en bra tradition, om jag får säga det själv, jobba arslet av oss hela veckan (därav den tråkiga uppdateringen) och lyxa till fredagen på ett eller annat sätt. Fredagskvällen spenderades i soffan med familjen och fighter om vilken film vi ska se, vem som får ligga i soffan och så vidare. Typ som vilken kväll som helst när jag tänker efter.

Smink och sånt

 

Två fina sminkningar av två youtube favoriter!

Strandhäng

 
 
 
 
 
 
 
Fredagen spenderades på bästa möjliga sätt! Middag på Hakets uteservering, strandhäng och för mycket alkohol.

We heart it

 
 

Wear it however you want

 
 

When in Rome

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go all around the world

 


RSS 2.0