Wanties

 
 
 
God morgon! I vanlig ordning är det såklart riktigt tråkigt att sommaren snart är över men höstens mode är goddamn to die for! Ni förstår inte hur mycket det kliar i mina shoppingfingrar och hur min "att köpa"-lista bara blir längre och längre. Får förhoppningsvis sakta men säkert bocka av plagg efter plagg. Vad tycker ni om höstens mode?
 
Ne hurni, jag ska nog ta mig promenad ner till stan, kika lite och umgås med min all time favourite guy. 
 

MAC

Hej bloggen! Ligger i skrivandes stund i en ordentlig matkoma och får massage. Kommer sova som en Gud i natt. Tak över huvudet, en skön säng att sova på, fantastisk mat på bordet och omgiven av människor som betyder hela världen för mig. Hashtag tacksam. 
 
Efter att ha varit iväg en sväng idag kom jag hem till en massa nybakta pajer och kakor. Inte ofta det händer! Tänkte mest bara kika in för att visa er mina nya tillskott i min läppstiftfamilj. Båda sitter riktigt fint på och går självklart mot nudehållet. Har använt dom enstaka gånger men rekommenderar dom starkt! 200kr/styck.
 
Ni var förresten ett par som undrade om högskolan, jag kommer att läsa internationell migration och etniska relationer med inriktning på sociologi i Stockholm! 
 
But back to the make up.. Någon av er som använder er av smink från Mac? Vad tycker ni? 

10 augusti

 
Hej bloggen! Förlåt för frånvaron!! Jag har nästan glömt bort bloggenn för ett tag för att vara ärlig och bara njutit av att vara ledig innan jag åker hem igen. Slutspurten på semestern! Kommit in på högskolan har jag också gjort och jag är riktigt glad över att äntligen få bosätta mig ordentligt efter att ha flyttat runt i ett helt år. 
 
Jag har haft en minst sagt annorlunda men fin (på något vänster) helg. Det ligger väl alltid något fint i att få vakna upp i någon annans famn i en främmande stad. Och på tal om fina grejer, hotellsängar. Alltså hur sköna!? Och så någon som kommer och städar åt en också. Där snackar vi lyx. Så en rätt lyxig helg ändå! 
 
Hur har eran helg varit?


RSS 2.0