Liten blir stor

 
 
 
Stanna tiden någon! Det känns som igår, första gången jag höll lilleman i mina armar på BB och jag var så jävla rädd för han var så liten och skör. Idag är han lite tjockare, har ett par gosiga kinder man hela tiden vill nypa i (dryg moster) och inte nog med det så kan han sitta, helt själv!? Sinnes.. Snart är han väl längre än mig och kan säga emot när jag vill nypa i hans kinder. Noooooooo, må den dagen vara far away.  
 
Fredag idag i alla fall, inte lika mycket glädje som övriga fredagar eftersom det känns som om hela veckan har bestått av en och samma dag, stuck on repeat. That's the awesome life while you're sick. Hade dock inte suttit fel med en kväll tillsammans med Kevin alternativt ett par timmar med Alex och Sebbe när dom skämmer ut sig på krogen, men men det tar vi när jag landat på hemmaplan. Hoppas ni har en fet fredagskväll!

PTX



Har ni hört PTX? They're not doing the guitar-and-song type of cover. They make their own beats to the songs they're singing a cover of by beatboxing etc, which means that they're not using any type of instrumental tools, for you retards that don't understand the word beatboxing. Skojaaa, inget fel på retards. Är nog faktiskt one of the retards själv, om jag ska vara ärlig. Och anledningen till att jag är ett retard som var tvungen att beskriva the whole thing på engelska är för att jag inte kunde förmulera mig på svenska. So sad.........
 
Helt ärligt så fattar jag inte ens själv vad jag säger. Just press play, let these guys please your ears for a while och så kommer ni förstå vad jag nyss försökt förklara för er...

The week so far



Salut! What's up? Estoy enfermo. Oh man, me so international. 
 
Min vecka so far, well what to say? Fått årets smäll i ansiktet av nordpolens kyla när jag klivit utanför dörren på morgonen.. Fyfan vad kallt. Fick gömma mig i min stora halsduk som mamma trodde var ett täcke när hon för ett tag sedan ringde mig på Facetime.. "Varför har du ditt täcke med dig när du är ute?" ...... Mamma ♡♡
 
Har i alla fall fått chansen att luncha med mina arbetskollegor där maten påminde om skolmaten. Utöver det var jag, som ni ser otroligt produktiv under tisdagens "lektion". Tur att ingen behövde ta anteckningar från mig, det hade inte blivit många anteckningar....... 
 
Jag och arbetskollegorna har även fått lära känna vår chef en del, och det är mycket möjligt att han faktiskt kan vara en av Sveriges bästa. Har mycket bra att säga om honom so far men det känns väldigt tragiskt att göra ett inlägg om sin chef.... Tror i alla fall att vi är ett bra gäng som kommer do a kick ass job på årets stora gala!
 
Det var en bra måndag och tisdag, mindre bra onsdag då jag pendlat mellan sängen och toaletten. Men nu kom mina fina systrar hem med lite gott, så det finns väl en liten fördel med att vara yngst och sjuk på samma gång ;) let's stay sick for a while... Haha

Två


 
Long time, no see fellas. Har hamnat i stadiet innan man sakta men säkert glider på en räkmacka och blir sjuk, unknown disease so far eftersom symptomen är hurting everywhere.... Om någon vet vad det är, call me.
 
Idag tog jag i alla fall mig igenom hela dagen på utbildningen jag för tillfället går på, En kort men lärarorik sådan. God, I miss school...... Vänta. Va? Saknar typ mina mornar när jag springer med frukosten i handen till bussen......och missar den. Det var tider det.
 
Och på tal om tider! Såg att jag hade ett arbetspass i december som är mellan 09.00-02.00!? Det är typ 17h....  Hoppas att jag på något sätt missuppfatta det hela. Får kolla närmre på det där. Dags att sova.... igen. Farväl.... Tills nästa gång bjuder jag på lite skön musik för era öron.

Underbart är kort

 
 
 
Alltså, studenten. Typ no words, man måste uppleva för att fatta. Det var en sån dag då man (eller i alla fall jag) tänkte, det här händer bara en gång och det är idag, så det gäller att njuta till max och bara embrace the good shit. Och värmen. Och alkoholen som man fick..... Ne, skoja men underbart är kort. 
 
Förövrigt kom jag nyss hem från gymmet där jag körde kondition och flåsade som en flodhäst. Har fått en vagel också, så det ser ut som att jag fått stryk. Nej, ärligt talat, nu måste jag duscha. Jag kan typ känna av min egen svettlukt och det är inte okej. Ha en bra lördag! 

Bra torsdag!

 

 
Tro det eller ej, jag mötte upp en kompis (den enda jag känner som inte tillhör familjen här nere.....) för både plugg och käk idag. Vi började på världens mysigaste restaurang där vi delade på typ den bästa pastan jag ätit på länge och en tallrik med dolmar, tsatziki, hummus, tabbouli mm. Sedan gick vi vidare och hamnade i diabeteshimlen där vi stod och hade beslutsångest i typ 20 minuter, utan att överdriva... Stackars kassörskan som fick svara på typ 10 frågor inom loppet av 60 sekunder. Deras sötsaker gjorde ingen rättvisa på bild så jag gjorde en kort truddilutt så ni också kan få vara med........... through the cyberworld. Man är väl lite bloggskadad. Glöm inte att ändra till 720p (!!!!!!!) så blir det finfint.
 
Vi beslöt oss för att beställa in "spagetti"-tallrikarna som var glass gjorda som spagetti. Den ena var för söt och den andra var inte tillräckligt söt men det är väl därför ordet kombination finns. 

♡♡♡♡

 
Scrollar igenom mailen lite snabbt och ser att jag har ett oläst från vår underbara Michaela Forni. Kan vara ett av dom finaste mailen jag fått!
 
Får en obeskrivlig känsla, samma som jag får varenda gång jag ser bilden ovan. Finner inga ord som är tillräckliga för att, ens i närheten kunna beskriva känslan inom mig. Men det är nog en högre grad av lycka kombinerat med kärlek. Dubbelt upp ikväll och det tackar jag för!  

20 november

 
Produktiv dag! En klapp på axeln för det. Har fått väldigt mycket gjort och känt mig som årets hemmafru without a husband.. Tog mig till och med i kragen och bokade en biljett hem för ynka 300 spänn, tror jag aldrig rest så billigt genom halva Sverige? Det känns helt jävla underbart även om det bara är i ett par dagar men att få hänga med Natta och ha sällskap medan man sitter och skiter. Jafan, det låter finfint. What is wrong with our friendship? 
 
Förresten, har jag sovit det senaste halvåret? Eller är jag bara allmänt efterbliven? När åkte jag tåg sist ens? Dom har tydligen börjat med gratis internet (!!!!!!!!!) ombord OCH sj 3000!? Whaaaaaat? Sist betalade jag en hundring för 30 minuters internet varav 10 minuter gick åt, åt att logga in :) :) :) 
 
Nu ska jag kick back, se efterlyst och sen ett par avsnitt av prison break. Kom på mig själv för inte så länge sen att jag sitter och skriker åt situationer och pratar med karraktärerna under typ, varje avsnitt. Fantastiskt...... 
 

Vad pratar jag om?

 
Ni vet hur det är, man borde sova men man är alldels klarvaken och då passar alla tusen tankar på att ta tillfället i akt och mosa ens hjärna till typ potatismos. 
 
Dom här sena nätterna får mig att tro att jag är 1. dr phil eller 2. årets komiker. Haha, den meningen..... jag är full av sarkasm during these nights, when I'm not dr phil så att säga. Eller, nu när man tänker efter ligger det en ganska hög grav av sarkasm i det med... Stackars the friends som har världens deep talks och vill ha råd på nätterna, söker hjälp hos någon som i allra högsta grad behöver en psykisk undersökning. 
 
...... Förutom dom två förstnämnda kan jag bli jävligt sentimental också. Det händer typ en gång varannan månad (om ens det) nu för tiden men tydligen ville livet att den dagen skulle vara idag. Tror mannen där uppe ville sätta pricken över i:et på min kväll eftersom det blev förlust för både Sverige och England. Förutom det så fällde jag en tår när jag såg en One Direction video............ Oh God, what is happening to me? 
 
Sen vet jag inte ens vad bilden har med texten att göra men men, att saker och ting inte går hand i hand har ingen människa dött av. 

Fotboll

 
Vem kan ha missat att Sverige möter Portugal just nu? Är inte alls förvånad över att Portugal tog vinsten i fredags.. Men idag hoppas vi Sverige tar igen det. Dock osäkert, 2 mål måste dom göra för att gå vidare. 3 om Portugal gör 1 mål..
 
Meeeeeen så råkar jag veta att England och Tyskland spelar också, så jag säger som Rihanna, "not really sure how to feel about it......"

Vitt

 
jacket, hm // scarf, acne
 
Brukar inte gilla fuskpälsjackor men den här ser ut att vara lika gosig som min pläd som vi konstigt nog väldigt ofta bråkar om i detta hushåll. Likt tigrar som bråkar över den sista köttbiten............ och så är det en pläd alla krigar för. Well, well. För att komma fram till saken, me want the jacket and the scarf.
 
SANTA, MAY YOU HEAR MY PRAYERS OR READ MY WISHLIST!!

November, a year ago

 
Lite bilder från november, förra året!? Jag börjar nästan undra vad jag har gjort dom senaste 365 dagarna eftersom detta känns som typ, igår.
 
Låt oss summera the last years november bara för att make myself more miserable över att min liv just idag är otroligt boring.
 
Jag var dränkt i plugg och ville hoppa ut genom varje fönster jag kunde se på jensen men hade som tur Alex som bodde nära skolan och kunde rymma till honom för allt ifrån lunch till powernaps, så att hoppa ut genom något fönster blev det inte. I tried really hard för att hitta excuses to not study. Mitt största problem varje fredag var om jag skulle stanna hemma och ta itu med allt plugg jag hade eller gå ut och parta, 8/10 fall blev det fest så jag kan väl säga att jag levde efter mottot yolo. Det blev mycket fest med bland annat Alex, Quan och Peter. Men när jag väl bestämde mig för att chilla hemma med en pizza och så ledde det till att jag fick spenderade halva natten på akuten. 
 
På tal om fest, första gången jag gick ut med ett par gamla klasskompisar after a break up mötte jag av en slump en väldigt fin kille på bussen när jag mer eller mindre såg ut som en dränkt katt. Jag säger bara, rätt buss och rätt tid för av någon konstig anledningen hade vi kontakt ett bra tag framöver. So if you're waiting for the right guy, åk mer buss. Det är där the magic happens. Det visade sig att han visserligen inte var min the right guy men det var långa telefonsamtal på nätterna, det ledde till få timmars sömn och en inte så närvarande tjej i skolan då jag kände att det inte fanns bättre lägen än på genomgångerna att ta en tupplur. 
 
Och precis som alla andra år när det har varit november bar jag färgglada outfits för att liva upp höstmörkret. Hög grad av sarkasm eftersom jag mer eller mindre jämt såg ut som jag varit på begravning. Men jag gjorde ett tappert försök och grävde i min byrå efter något färgglatt, vilket ledde till att jag hittade mina levi's byxor, mörkblåa men ändå. Blåa. 
 
Good God......... om jag var deppig över the life I had november 2012, borde jag i denna stund typ skriva ett testamente och planera min begravning.

Shopping

 
 
 
 
 
Jag fick frågan om vi sålde twix på jobbet idag, jag svarade nej. Det blir tyst en sekund, han vänder sig om och jag tror att han ska gå, men så vänder han sig mot mig och frågar: vet du vad twix är? Man ba-  nej, jag svarade bara för skojs skull. Kan du förklara vad det är? 
 
.... Bara för jag har svart hår betyder det väl inte att jag är efterbliven.....
 
Nu till något roligare, kläder! Jag shoppade lite i helgen, bland annat ett par fina toppar, en klänning och shorts till semestern. Det ska bli så nice att kunna gå barbent och få lite färg på kroppen. Nu är det inte långt kvar tills den här sidan av familjen är samlad och fulländad igen, jag längtar!! Men fram tills dess ska det hinnas med både jobb, utbildning och par dagar i Västerås. Can't wait.
 
Alltså, jag och min svengelska. Can I sluta vara so international och hålla mig till ett språk? Gärna svenska eftersom jag har kommit på att jag suger i det. Förstår nu varför jag aldrig fick MVG i svenska. Så till alla mina svenskalärare jag haft genom åren. It's not you, it's me. 
 
Men det finns ändå hopp för mig om jag nu skulle vilja bli lärare. Jag menar, kan Lee Linder kan jag. Eller vad säger Nybyggebarnen som läser den här bloggen? 

We have a birthday kid!

 
 
När man har sovit typ tre timmar och står och flippar pannkakor vid halv 7 på morgonen, en söndag dessutom, då vet man att det är för någon man älskar. Stod vid spisen med halvöppna ögon och kom att tänka på när Natta stod i mitt kök för ett par år sen och flippade pannkakor på min födelsedag, mitt i natten. Veronica hade som vanligt uppsatt hår, snedlugg och gjorde jag vet inte vad medan jag själv rockade min rosa hello kitty pyjamas i uppsatt hår och diadem. Oh lord...... Looking back is not always a good thing...
 
Idag fyller i alla fall en av mina systrar år! Det blev sång med frukost på sängen, presenter och en nougattårta jag  bakat som kan ge vilken människa som helst, diabetes. Och när det gäller bilderna, kvalite framför kvantitet. 

Looking back

 
Gick av någon anledning in på en gammal blogg jag hade under högstadiet. Många fina bilder och texter som jag för tillfället dör av garv åt. What happend liksom, I was so hilarious. Var jag hög eller bara allmänt störd? 
 
Förutom ett gäng väldigt smickrande bilder på både outfits (varför sa ingen åt mig att slänga allt jag hade i min garderob?) och mina vänner så hittade jag mitt bland allting, en lååååång text om vad man gör/hur man går vidare efter att man har blivit dumpad. 15 bast och aldrig haft ett förhållande, tekniskt sätt aldrig riktigt blivit dumpad- hur smarta råd kan det finnas undrar man. Själv tänkte jag, what the fuck, why did I choose to commit social suicide at that age? Jag fortsätter läsa och blundar med ena ögat för rädslan över vad jag har skrivit i den texten. 
 
 
......
Klart. What the fuck!? Var jag så smart när jag var 15? Vad gick fel?
 
Överlag hade jag väl ett rätt roligt liv under högstadiet även om jag då förmodligen tyckte många dagar var rena helvetet. Jag hade förövrigt en mer händelserik vardag än vad jag har idag, sådär 4 år senare.......... Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Kanske sova? Så får det bli. 

Update

What's up! Med det glamourösa livet jag lever kanske ni förstår varför min uppdatering suger. Nej, det var en hög grad av sarkasm i den meningen. God, why am I so hilarous? Ok, om ni inte förstod var det en nivå högre av sarkasm i den meningen. Jag har i alla fall shoppat! Det är alltid lika trevligt. Imorgon alternativt ikväll ska jag och Samuel göra någonting riktigt spännande, sen håller vi alla tummar och hoppas på det bästa!
 
Nu ska jag ägna all min uppmärksamhet åt killarna som springer sig svettiga efter bollen. HEJA SVERIGE!!

Dom nya favoriterna

 
 
 
Hej på er! Hur är läget? Här är allt bra, jag ska strax ta och hoppa in i duschen och sedan springa iväg till jobbet. Måndag och ny vecka, och precis som vanligt är det alltid extra mycket som ska göras i början på veckan. Längtar redan tills dagen är slut så jag kan få nöta Prison break och kanske ett och annat avsnitt av Broadchurch. Har ni sett Broadchurch? Har för mig att den går på fyran, eller så visas den bara på tv4 play? Riktigt bra iaf, ett tips till er som för tillfället inte har några serier att kika på (Hej Natta!).
 
Innan jag sticker iväg tänkte jag bara visa er mina två nya tillskott. En skön tröja och ett nytt och fint fodral till min älskade dator. Jag matchar sällan silver och guld men jag kunde inte stå emot det svarta fodralet. Det fanns även i vitt, dock med en annan modell som jag inte alls gillade, plus att det lär nog ha blivit skitigt efter en vecka så att svart fick det bli. Jag är nöjd! 
 
Nu måste jag röra på mig. Ha det!

Bikbok & Gina

 
 
Alltså, det var länge sen jag fick gå loss i svenska butiker men jag har kikat lite på både bikboks och ginas hemsida och hur snygga grejer har dom inte fått in?! Har sett så himla mycket som jag vill ha. Kanske en vacker dag! Skulle ju faktiskt behöva lite sommarkläder inför resan. Om jag nu kan ha det som en ursäkt, annars får jag hålla hårt i pengarna och gå loss när vi väl kommit fram till vår destination!
 
På tal om shopping, kika in imorgon så ska ni få se på två nya favoriter jag införskaffat mig! Kram!

Farsdag

 
 
Ni har vält inte glömt farsdag? Vi tänker i alla fall överraska pappa när han kommer hem från jobbet med lite tårta (som vi köpt, haha!), hans favoritgodis, ett par trisslotter och blommor! 

Guess what we are having for dinner..

 
Nu återstår det att se om min övertalningsförmåga kan få resterande att kolla på idol också. We'll see! 

TUMBLR

 
Hej på er! Är galet sugen på taccos, så jag ska försöka få dom övriga att gå med på mitt middagsförslag! Fredag och taccos, gäller inte den regeln i alla hushåll? Har nog inte käkat det sen jag och Natta åt det på ett mexikanskt ställe i Wimbledon. Annorlunda om man jämförde med svensk taccos men det gick ner i magen!
 
Äntligen fredag iaf! Hur härligt? Jag började dagen precis som alla andra dagar (förutom igår då jag mådde bajs) med en skön löprunda längs vattnet, stranden och hela faderullan. Riktigt gött! Hur som helst, jag tänkte bara berätta för er att jag på sidan av bloggen har en tumblr där jag bjuder på ett gäng inspirationsbilder och sköna citat. Tanken är väl, eller jag har nog ingen tanke egentligen. Vill väl mest att det ska vara en inspirerande och peppande liten tumblr. No cheesy lovequotes thouuugh ;) Ni hittar min tumblr HÄR!
 
Ha en fin fredag!

NUXE PARIS

 
 
Hej vänner! Som tjej (och kille, hej Anton!) faller det väl in i vardagsrutinerna att ta hand om huden, hoppas jag. Som att till exempel skölja och smörja in båda morgon och kväll. Det är mycket viktigare än vad man tror! Nu till vintern brukar min hy bli torrare än vanligt och i år slog det nog rekord, och vintern har inte ens kommit? Well, I tell you, it sucks.
 
Många som får torr hy vid kallare tider på året stärker upp sina hudvårdsprodukter med någonting som har mer näring och bättre skydd, alltså är det bra om man inte använder samma kräm året runt. Själv kör jag på fetare krämer mot hösten/vintern så till er som också gör det vill jag tipsa om produkter från Nuxe! Under krämen använder jag även den HÄR som är en olja för ansiktet, kroppen och även hår. Är förvånad över hur bra produkterna är, kände en skillnad redan efter första gången! Så, TIPS TIPS TIPS!! Dom finns att köpa på apoteket och priserna ligger mellan 200-300kr, i alla fall krämen och oljan. 
 
 

Sweat with HM

 
 
Long time, no see! Hoppas allt är bra med er! Jag tänkte bara visa er lite nya träningskläder jag har införskaffat mig eftersom jag inte har ett enda plagg i resväskan. Svårt att träna utan träningskläder tänker jag. Tröjan funkar fint utomhus även nu när det är lite kyligare ute.  Båda från HM!
 
Kram på er!

GiveBackFilms

 

Lördagmorgon

 
God morgon! Alltså, sen den första paranormal activity filmen kom ut har jag vägrat se en enda. Fram tills igår, då jag av någon anledning satte mig i soffan och gick med på att se trean. Och ni som känner mig vet att jag är årets mes när det kommer till skräckfilmer. Av dom skräckfilmer jag minns att jag har sett måste nog den här ta priset, fan vad jag skrek haha. Men läxan är lärd, jag ska aldrig köra bloody mary leken och aldrig mer se en paranormal activity film.
 
Nej, nu måste jag kicka igång den här dagen om jag ska hinna göra allt som måste göras. Ha en bra lördag!


RSS 2.0