One year older

 
 
Klockan är 4, alarmet står på 05.30, Natta har inte ens packat och hennes lilla resa lider mot sitt slut. För en vecka sen kom hon, och nu ska hon plötsligt åka hem. Tiden har gått riktigt fort och vi har haft det så kul tillsammans!! Det kommer bli riktigt tomt utan henne, men snart ses vi igen!
 
Hennes sista heldag här var inte vilken dag som helst, utan hennes födelsedag! Vi började dagen med lunch på ett asiatiskt ställe vi hittade här i närheten, sedan fick hon sina naglar fina och fräscha innan hon gick loss i klädbutikerna. Vi avslutade kvällen med en finmiddag och sedan var dagen slut. Ibland går tiden så läskigt fort.. Och ibland, läskigt sakta. Nyss var vi liksom 13, cyklade på en (!!!) ful och gul cykel tillsammans med Veronica (Haha hej Verro!) och nu är vi plötsligt 19.
 
Vi har suttit i lobbyn här på hennes hotell hela natten, skrattat och bara haft kul tillsammans med ett par trevliga killar. Och för att vara ärlig tror jag inte det blir så mycket sömn i natt.. Glömde kameran hemma så det får bli ett par charmiga mobilbilder som kort får summera hennes sista dag här och sedan ett par från åren som gått, why not take a walk down the memory lane.. Haha.
 
Nu ska jag tvinga Natta och packa innan hon glömmer kvar något här. Jag tänker aldrig åka tillbaka hit...... Vi hörs vänner!
 

verro skriver:

HAHAHA AVLIDER!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar






RSS 2.0